Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus på Langeland. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 40 sommerhuse Destinationer under Langeland
luksus sommerhus langeland udlejning_160-E1148
Emne nr. 160-E1148.

Luksus sommerhus udlejning på Langeland – Book her!

Hos Feline vil du altid finde det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning på Langeland. Det betyder at du hurtigt kan få et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det perfekte luksus sommerhus på Langeland. Enkelt og sikkert.

Der findes luksus sommerhuse med pool fire steder på Langeland: Stoense i nord, Spodsbjerg i midten samt Humble og Ristinge i syd. Klik på et af linkene for at se alle luksus sommerhuse i det pågældende område:

StoenseSpodsbjergHumbleRistinge

1-2 ugers ferie: Book i god tid

Sommeren (især uge 28-32) og efterårsferien i uge 42 er de tider på året, hvor efterspørgslen på luksus sommerhuse på Langeland er størst. Det skal sammenholdes med at antallet af luksus sommerhuse på øen faktisk ikke er særlig stort. Der er kort sagt rift om luksus sommerhusene i de mest eftertragtede uger.

For dig betyder det, at det er en rigtig god ide at få klaret bookingen af dit luksus sommerhus på Langeland i så god tid før ferien, som det nu er muligt. På den måde får du flere huse at vælge mellem, og du vil have langt bedre chancer for at finde et passende luksus sommerhus i den eller de uger, du har stående øverst på ønskesedlen.

Find et luksus sommerhus til udlejning på Langeland i 1 uge her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Langeland i 2 uger her

luksus pool sommerhus_130-P32513
Et sommerhus med pool er ren luksus, hele året rundt. Emne nr. 130-P32513.

Se alle luksus sommerhuse med pool på Langeland her

sommerhus med aktivitetsrum_130-P32500
Ønsker du et luksus sommerhus med aktivitetsrum? Vi hjælper gerne med at give dig et overblik over mulighederne. Send en mail med dine ønsker til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Weekendophold og miniferie: Huse i alle størrelser

Du kan uden problemer arrangere et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus på Langeland. Det er muligt at leje et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger, så du har en høj grad fleksibilitet til selv at sammensætte dit ophold.

TIP: Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi at du vælger 3 overnatninger i stedet for 2. På den måde får du flere sommerhuse at vælge imellem. Der er nemlig flere som tilbyder udlejning med 3 overnatninger i stedet for 2. I langt de fleste tilfælde vil den ekstra overnatning ikke koste ret meget ekstra.

Kort sagt bliver der altså mere tid til afslapning og hygge sammen med dem du holder mest af, for en beskeden merpris.

Find et luksus sommerhus til udlejning på Langeland med 2 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Langeland med 3 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Langeland med 4 overnatninger her

2 huse ved side af eller tæt ved hinanden

Vi udlejer luksus sommerhuse i flere forskellige størrelser, og derfor kan du finde huse som er egnede til alt lige 1-4 familier. Hvis I er er flere personer end der kan være i ét sommerhus, finder vi også ud af det; her er to huse ved siden af, eller tæt på hinanden en rigtig god løsning. Klik på et af linkene for at se mulighederne:

Se sommerhuse tæt ved hinanden på Kronens Have (Stoense)

Se sommerhuse tæt ved hinanden på Udsigten (Spodsbjerg)

Se sommerhuse tæt ved hinanden på Fyrrevænget (Humble)

Se sommerhuse tæt ved hinanden på Granvænget (Humble)

Se sommerhuse tæt ved hinanden på Fyrrevænget (Ristinge)

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på info@feline.dk eller tlf. 8724 2251.

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejer et luksus sommerhus på Langeland hos Feline, er du dækket af vores prisgaranti. Det betyder i praksis at vi garanterer dig, at der ikke er noget andet udlejningsbureau, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus på Langeland til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel sker en fejl i vores kontrol af priserne, refunderer vi hele prisforskellen. Beløbet overføres direkte til din konto.
Såfremt du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter luksus sommerhus på Langeland, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 40 sommerhuse

Andre artikler om Langeland

  • Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de dejlige øer der findes i Det Sydfynske Øhav, og er et populært områder der byder på hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er et stort udvalg af børnevenlige strande og rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Besøg også Langelandsfortet, herregården Skovsgård og se de vilde heste.
    Langeland_Depositphotos_5846785_S
  • Sommerhus Rudkøbing uge 30

    Et sommerhus Rudkøbing uge 30 er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et af de mest populære ferieområder i Danmark.
    Sommerhus Rudkøbing uge 30 Emne nr.: 130-G10907

Andre artikler