Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus på Als. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 63 sommerhuse Destinationer under Als
luksus sommerhus på als til udlejning_160-D1246
Emne nr. 160-D1246.

Luksus sommerhus udlejning på Als – Book her!

Hos Feline vil du altid finde det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning på Als. Hver eneste dag, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid finde frem til det helt rigtige luksus sommerhus på Als. Enkelt og sikkert.

De fleste luksus sommerhuse på Als er beliggende i Købingsmark på den nordlige del af øen, og på halvøen Kegnæs i syd. Herudover findes kun enkelte luksus pool sommerhuse på Als.

Find et luksus sommerhus i Købingsmark her

Find et luksus sommerhus på Kegnæs her

Se alle luksus sommerhuse på Als her

1-2 ugers ferie: Book i god tid

Als er et temmelig populært ferieområde både blandt danske og tyske feriegæster. Og selv om der findes mere end 500 sommerhuse på øen, er det faktisk kun en mindre del af dem, som kan betegnes som luksus sommerhuse med pool.

Ikke overraskende er det især de populære uger i sommerferien (28-32) og også efterårsferien i uge 42, som er særligt efterspurgte. Når det er en ferie en eller flere af disse uger der står på familiens ønskeseddel, handler det derfor om at være tidligt ude.

Jo før du begynder at søge efter dit luksus sommerhus på Als, jo flere huse vil du nemlig have at vælge mellem. Det øger chancerne for at finde et der matcher dine ønsker til størrelse, indretning og beliggenhed. Lige så vigtigt øger det imidlertid også dine chancer for at dit foretrukne luksus sommerhus på Als endnu er ledigt i den eller de uger, du gerne vil have.

Når du har fundet et luksus sommerhus på Als som du mener vil give en god ramme omkring familiens ferie, er der ikke noget at betænke sig på. Skynd dig at få ordnet bookingen; det tager kun et øjeblik. Herefter er der bare at glæde sig til ferien begynder.

Find dit luksus sommerhus på Als (1 uge) her

Find dit luksus sommerhus på Als (2 uger) her

luksus pool sommerhus på als til udlejning_160-D1246
Emne nr. 160-D1246.

Se alle luksus sommerhuse med pool på Als

Weekendophold og miniferie

Det kan sagtens lade sig gøre at tage på weekendophold eller miniferie i et luksus sommerhus på Als. Alle muligheder er i virkeligheden åbne, så du har en høj grad af frihed til at sammensætte præcis den form for ophold, som du ønsker.

Vi udlejer nemlig luksus sommerhus på Als i mange forskellige størrelser. Derfor kan du tage af sted sammen med børnene og din bedre halvdel. I kan også tage af sted sammen med et eller flere sæt venner eller familiemedlemmer. Eller du kan samle familien omkring dig for at fejre en særlig begivenhed. Eller du kan arrangere en firmatur eller en konference i et luksus sommerhus på Als. Alt er muligt.

TIP: Du kan leje et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger og opefter. Hvis du har mulighed for at vælge en tredje overnatning, anbefaler vi at du gør det. For det første vil du så få væsentligt flere luksus sommerhuse at vælge mellem. For det andet vil en ekstra overnatning i langt de fleste tilfælde kun medføre en relativt lille stigning i lejeprisen. Der bliver altså mere tid i sommerhuset for et lille beløb ekstra.

Find et luksus sommerhus på Als (2 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus på Als (3 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus på Als (4 overnatninger) her

luksus sommerhus på als med aktivitetsrum_160-D1246
Der er ofte aktivitetsrum med forskellige spil i de største luksus sommerhuse på Als. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du ønsker et hus med aktivitetsrum, så hjælper vi dig med at få overblik over mulighederne. Emne nr. 160-D1246.

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejer et luksus sommerhus på Als hos Feline kan du være sikker på, at du altid får det til den laveste pris. Vi garanterer nemlig at der ikke er én eneste af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus på Als til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af konkurrenternes prisniveau, refunderer vi hele prisforskellen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus på Als, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 63 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Als 12 personer

  Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus Als 20 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen