Et feriehus Rømø Danmark er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.433 sommerhuse Destinationer under Rømø

Lej dit feriehus Rømø Danmark her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit feriehus Rømø Danmark her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et feriehus Rømø Danmark hos os.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Dejligt stille område

Husk cykel. Islænderhestene via Kommandørgården var et hit for både voksne og børn.

Dejligt og centralt for udflugtsmål, som Ribe, Blåvandshuk, Esbjerg m.m.

Tag en tur til Mandø eller Sild - det er gode oplevelser, men vidt forskellige.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes gennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne feriehus Rømø Danmark til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et feriehus Rømø Danmark, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super. Hjælpsomt personale.

God ferie til dig og dine.....så vælg Feline!!!! Meget fin hjemmeside som er nem at finde rundt i!!! Hurtig og nem booking. Vi ser frem til en dejlig ferie.

Super nemt - overskuelig hjemmeside. Har lige bestilt sommerhus på Langeland. Modtog endelig bekræftelse efter 10 min - super. Hjemmeside er meget brugervenlig og overskuelig med gode søgefunktioner. Vil helt bestemt bruge Feline igen.

Vælg mellem 1.433 sommerhuse

Andre artikler om Rømø

 • Sommerhus Rømø privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Rømø privat weekend. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Luksus sommerhus Rømø billigt

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Rømø billigt. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vis alle artikler om Rømø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet