Tyrol er en særdeles velegnet destination for børnefamilier. Både infrastrukturen og attraktionernes tilbud er yderst børnevenlige. Den pragtfulde natur indbyder til spændende udflugter som f.eks. GPS skattejagt. Tyrol skaber rammerne for en uforglemmelig ferie for jer alle. Området er ganske enkelt en herlig legeplads for hele familien.
Vælg mellem 6.309 sommerhuse Destinationer under Tyrol
Lige midt i den lille bjerglandsby Fendels i Tyrol ligger Haus Almrausch. Her finder I denne hyggelige lejlighed til 6 personer på 1. sal med balkon.
Lige midt i den lille bjerglandsby Fendels i Tyrol ligger Haus Almrausch. Her finder I denne hyggelige lejlighed til 6 personer på 1. sal med balkon. Fendels er en rigtig landsby, der er bygget lige midt på bjergsiden, kun 300 m fra bjergbaner. Om sommeren indbyder bjergene til vandretur og mountainbiking. Emne nr. 131-ATI718

Hvad vil I helst? Tyrol er næsten skræddersyet til børnefamilier, så det er bare at tage fat på de aktiviteter eller besøge de attraktioner, I synes bedst om.

En skattejagt med GPS er sjov og spændende – og i smuk natur er det en fantastisk oplevelse, hvor I vil opleve at tiden bare flyver afsted. Der er anlagt talrige ruter, som ved hjælp af geografiske koordinater, der kaldes geocaches, leder jer frem til ”skatten”, som I herefter erstatter med en ny til den næste ”skattejæger”.
Vil I hellere på vandretur er der rigtig mange panoramaruter at vælge imellem i Tyrol. Har I helt små børn med på ferien, kan den 1,7 km lange natursti Lehrpfad Buchensteinwand være et godt valg. På ruten har man en fantastisk udsigt over de omkringliggende landsbyer, og på toppen af turen findes et legepladsområde med klatrenet, tårne og rutsjebaner.

En helt gratis fornøjelse findes på den mere end 5.000 kvadratmeter store naturlegeplads ”Kids Park” i Oetz. Pladsen er klart adskilt i områder, der er udformet til henholdsvis yngre og ældre børn, og alle redskaber er fremstillet af naturmaterialer og inspirerer til kreativ leg igennem deres utraditionelle design. Her er motoriske udfordringer for børn i alle aldre, og vil forældrene slappe af og hygge sig imens, kan det foregå i den nærliggende cafe, hvor børnene stadig er inden for synsvidde.

Badeferie er bestemt også muligt i Tyrol. Der er alpine badesøger nok at vælge imellem. Achensee er med en længde på mere end 9 km Tyrols største sø, og kendt som et populært paradis for surfere, sejlere og dykkere, hvorimod Badesee Mieming er et yndet mål for de, der gerne vil svømme og solbade. Vandkvaliteten er i top, her er roligt og fredeligt og som et ekstra plus er her gratis parkering.

Swarovski Kristallwelten, der ligger i Wattens, kaldes Tyrols funklende juvel og ligger højt på listen over de bedst besøgte attraktioner i Østrig. Blikfanget udefra er skabt af kunstneren André Heller, og forestiller en ”kæmpes hoved”, der spytter vand ud i en dam. Indenfor befinder sig en underjordisk labyrint af krystalliske kamre med skiftende udstillinger, og for børnene vil det spændende legetårn, der skaber en særlig oplevelse af rum, med garanti være en stor oplevelse at udforske.

Sidst men ikke mindst er Tyrol også kendt for sine skisportssteder, der er meget familievenlige. Her er både skiskoler med dygtige instruktører og skiklubber, der sørger for masser af sjov og leg for familiens yngste. Hele vejen rundt er der fremragende forhold for børnefamilier, hvilket giver de bedste forudsætninger for en vellykket familieferie, hvor I har fred og ro til at nyde tiden med hinanden.

Leje af sommerhus Tyrol med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Tyrol med præcis den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Tyrol på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Tyrol nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Tyrol - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Tyrol. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Tyrol. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Tyrol hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Tyrol her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Tyrol, et feriehus Tyrol eller en feriebolig Tyrol er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Tyrol til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Tyrol nu!

Vælg mellem 6.309 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.