Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende hytter til din skiferie i Kappl. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 234 sommerhuse
Kappl Emne nr. 301-AT6555.728.1
Emne nr. 301-AT6555.728.1

Lej en hytte til din skiferie i Kappl til en go’ pris hos Feline.

Skiferie i Kappl

Tips til din skiferie i Kappl

 • Kappl er et hyggeligt og trygt valg til jeres næste skiferie. Her findes mange faciliteter målrettet børnefamilier.
 • Nyd et par sjove og vilde ture på den 6 km lange og aftenoplyste kælkebane, som er Kappls store attraktion. 
 • Sunny-Mountain-Erlebnispark i Kappl er et populært legemekka for både store og små.
 • Kappl er i sommersæsonen et godt udgangspunkt for smukke vandre- og mountainbiketure.
 • Overskueligt og familievenligt skiområde med fantastisk udsigt fra pisterne.

Privat ferieboligudlejning i Kappl - professionel service

Samtlige ferieboliger til udlejning i Kappl har private ejere. Derfor kan du faktisk udelukkende leje en privat feriebolig i Kappl. Når du beslutter at leje feriebolig privat i Kappl hos Feline risikerer du aldrig, at noget går galt.

Vi er på din side hele tiden, og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du lokal service i alle ferieboligområder via vores partnere. Feriebolig privat udlejning i Kappl? Svaret er lige ud ad landevejen: Lej feriebolig privat i Kappl hos Feline!

Største udvalg af hytter til leje i Kappl

På dette website vil du til hver en tid finde det største udvalg af hytter i Kappl. Feline har samlet hytter i Kappl fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle hytter”. Det er meget lettere for dig, at du kan se alle hytter til leje i Kappl på ét sted!

Leje af feriebolig i Kappl med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle ferieboliger” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje en feriebolig i Kappl med præcis den beliggenhed, du vil have. Det er ferieboligudlejning i Kappl på den nemmeste måde. Lej din feriebolig i Kappl nu, og gør drømmen om en dejlig vinterferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af hytter i Kappl - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af hytter i Kappl. Her kan du uden problemer finde den hytte, der vil giver familien en vellykket ferie i Kappl. Når hytten er fundet er det enkelt og sikkert at booke den. Lej din hytte i Kappl hos Feline nu!

Vinterferie til en go´pris - lej feriebolig i Kappl her

Vinterferien er den tid på året, alle glæder sig til, men derfor er der jo ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for, at uanset på hvilket tidspunkt, du lejer en feriebolig i Kappl, et feriehus i Kappl eller en hytte i Kappl er der ingen andre bureauer, der har en billigere pris end vi har. Feline er vinterferie i Kappl til en go´pris - altid!

Lej din feriebolig i Kappl nu!

Vælg mellem 234 sommerhuse

Andre artikler

 1. Feriebolig Tyrol

  Tyrol er en særdeles velegnet destination for børnefamilier. Både infrastrukturen og attraktionernes tilbud er yderst børnevenlige. Den pragtfulde natur indbyder til spændende udflugter som f.eks. GPS skattejagt. Tyrol skaber rammerne for en uforglemmelig ferie for jer alle. Området er ganske enkelt en herlig legeplads for hele familien.
  Lige midt i den lille bjerglandsby Fendels i Tyrol ligger Haus Almrausch. Her finder I denne hyggelige lejlighed til 6 personer på 1. sal med balkon.
 2. Feriebolig Østrig

  Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
  Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.