Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende hytter til din skiferie i St. Anton. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 61 sommerhuse
St. Anton Emne nr. 301-AT6580.220.3
Emne nr. 301-AT6580.220.3

Lej en hytte til din skiferie i St. Anton til en go’ pris hos Feline.

Skiferie i St. Anton

Tips til din skiferie i St. Anton

 • Svimlende højder og fantastisk off-piste - vilde og vidunderlige oplevelser venter den erfarne skiløber i St. Anton.
 • St. Anton er i høj grad også et besøg værd i sommersæsonen - perfekt område til en aktiv ferie med mountainbike eller vandreture.
 • Med mere end 270 km præparerede pister og 86 bjergbaner til rådighed er I sikret en vellykket skiferie i St. Anton.
 • Oplev den hyggelige og unikke atmosfære i St. Antons hovedgade. Her vrimler det med gode restauranter og skønne shoppingmuligheder.
 • I St. Anton tilbydes skiløb i alle sværhedsgrader, men her er særlig gode forhold for erfarne skiløbere med hang til store udfordringer.

Privat ferieboligudlejning i St. Anton - professionel service

Alle ferieboliger til udlejning i St. Anton er ejet af private. Af samme årsag kan du faktisk udelukkende leje et privat feriebolig i St. Anton. Når du beslutter at leje feriebolig privat i St. Anton hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service overalt gennem vores partnere. Feriebolig privat udlejning i St. Anton? Svaret er nemt: Lej feriebolig privat i St. Anton hos Feline!

Største udvalg af hytter til leje i St. Anton

Hos os vil du døgnet rundt finde det største udvalg af hytter i St. Anton. Vi har samlet hytter i St. Anton fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle hytter”. Det er langt lettere for dig, at du kan se alle hytter til leje i St. Anton på ét sted!

Leje af hytter i St. Anton med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle hytter” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje en hytte i St. Anton med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Hytteudlejning i St. Anton er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej din hytte i St. Anton nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af ferieboliger i St. Anton - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af ferieboliger i St. Anton. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket skiferie i St. Anton. Når du har fundet den helt rigtige feriebolig er det enkelt og sikkert at leje den. Lej din feriebolig i St. Anton hos Feline nu!

Vinterferie til en go´pris - lej feriebolig i St. Anton her

Vinterferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer en feriebolig i St. Anton, et feriehus i St. Anton eller en feriebolig i St. Anton er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline betyder vinterferie i St. Anton til en go´pris - altid!

Lej din hytte i St. Anton nu!

Vælg mellem 61 sommerhuse

Andre artikler

 1. Feriebolig Tyrol

  Tyrol er en særdeles velegnet destination for børnefamilier. Både infrastrukturen og attraktionernes tilbud er yderst børnevenlige. Den pragtfulde natur indbyder til spændende udflugter som f.eks. GPS skattejagt. Tyrol skaber rammerne for en uforglemmelig ferie for jer alle. Området er ganske enkelt en herlig legeplads for hele familien.
  Lige midt i den lille bjerglandsby Fendels i Tyrol ligger Haus Almrausch. Her finder I denne hyggelige lejlighed til 6 personer på 1. sal med balkon.
 2. Feriebolig Østrig

  Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
  Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.