Nyd den fantastiske følelse når en af de mange gondolbaner fører jer gennem den klare luft højt op i bjergene. På toppen ved Niederau ligger Markbachjochalm med både børnezoo og legeplads og lounge stole til de voksne, så alle kan få deres ønsker opfyldt. Den helt ideelle måde at starte vandreturen på. 300 km velholdte stier i en højde af 828-2309 meter byder velkommen til de vidunderlige bjerge.
Vælg mellem 88 sommerhuse
Dejlig ferielejlighed til 2 personer beliggende i det idylliske feriested Niederau i Wildschönau.
Dejlig ferielejlighed til 2 personer beliggende i det idylliske feriested Niederau i Wildschönau. Lejligheden er rummelig og smagfuldt indrettet. Emne nr. 131-ATI176.

Det naturskønne landskab emmer af fred og uforstyrret ro. Der er grønt, så langt øjet rækker, og masser af steder med enestående udsigt, hvor I kan nyde den medbragte madkurv og hygge jer.

Ønsker I en aktiv ferie, er her et utal af muligheder som cykling, ridning, tennis, minigolf, paragliding, trætopklatring og badning. Området har masser af ruter både til mountainbike og almindelige cykler. Reithotel Wastlhof i Niederau tilbyder både undervisning på rideskolen og ture ud på de frodige græsarealer. Tennisanlæg Wildschönau ligger mellem Niederau og Oberau.

Oplev den fantastiske natur fra fugleperspektiv som paraglider. Skolen i Wildschönau er Østrigs største og forholdene i området er optimale, og skolens instruktører sørger for, at selv nybegyndere kan være med. De modige kan rafte i Imster Schlucht med instruktører fra Sport Blachfelder. Naturhochseilgarten Wildschönau har 31 stationer, hvor den højeste er på 37 meter. Herfra kan man se ned til Inntal og til Wilden Kaiser, mens man suser afsted, og egern springer fra gren til gren. Der er naturligvis instruktører og godkendt sikkerhedsudstyr til stede.

Efter en dag med fysiske udfoldelser kan et besøg i Freibad Wildschönau virkelig friste. Smukt beliggende i naturen omgivet af græsplæner, træer og bjergene ligger denne oase ved Oberau. Foruden vandrutsjebanen er der masser af sjov for børnene, bl.a. en legeplads og en beachvolleybane. De voksne kan slappe af i solen, mens børnene får brændt det sidste krudt af.

Wildschönau har mange legepladser, uanset hvor i området I befinder jer. Drachenspielplatz ved Jacky’s Iscafe i Oberau Roggenboden har klappedyr og legeredskaber især for de yngste. Legepladsen ved Koglmoos er en oplevelseslegeplads med bl.a. mini-vandland. Legepladsen ved Schweizzerhof i Mühltal er en naturlegeplads, og i Auffach er der en spritny legeplads ved fodboldbanen.

Wildschönau er også rig på kultur og historie. Bergbauernmuseum z'Bach i Oberau er en tidsrejse tilbage til de tyrolske bjergbønders fortid. Hver torsdag er der kunsthåndværksmarked ved museet, hvor de gamle håndværksdyder demonstreres. Oplev træskærere, kurvevævere, guldbroderi, akvarelmaling, glasslibning og stearindypning. Børnene vil elske at få lov at være med. I kan også være heldige, at der afholdes koncert på stedet. Den tidligere sølvmine, Das Bergwerk Laéhenlahn, er nu en spændende besøgsmine, ligesom Tiroler HolzMuseum også er et besøg værd.

Lad roen falde over jer og nyd en dag i familiens nærvær og tag med på en hyggelig tur rundt i egnen enten med et af de gamle bumletog eller med hestevogn. Begge dele er en afslappende og nostalgisk oplevelse. Bummelbahn Wildschönau afgår fra Wildschönau, og Bummelzug Wildschönau tager jer med retur fra Mühltal. Hestevognsturene kan begyndes i Niederau, Oberau, Thierbach og Auffach.

Leje af sommerhus Wildschönau med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Wildschönau med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Wildschönau er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Wildschönau nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Wildschönau - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Wildschönau. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Wildschönau. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Wildschönau hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Wildschönau her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Wildschönau, et feriehus Wildschönau eller en feriebolig Wildschönau er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Wildschönau til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Wildschönau nu!

Vælg mellem 88 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyrol

    Tyrol er en særdeles velegnet destination for børnefamilier. Både infrastrukturen og attraktionernes tilbud er yderst børnevenlige. Den pragtfulde natur indbyder til spændende udflugter som f.eks. GPS skattejagt. Tyrol skaber rammerne for en uforglemmelig ferie for jer alle. Området er ganske enkelt en herlig legeplads for hele familien.
    Tyrol i Østrig
  2. Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Østrig