Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende hytter til din skiferie i Fiss. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 168 sommerhuse
Fiss Emne nr. 201-OTR02027-FYA
Emne nr. 201-OTR02027-FYA

Lej en hytte til din skiferie i Fiss til en go’ pris hos Feline.

Skiferie i Fiss

Tips til din skiferie i Fiss

 • Fiss tilbyder meget mere end skiløb. Slå jer løs på de 10 km kælkebaner, hvoraf nogle også holder åbent om aftenen
 • Skiområdet i Fiss er super børnevenligt med mange børnelifte.
 • Sommer-Funpark Fiss er den helt rette attraktion for alle elsker leg og action.
 • Husk de små pauser på jeres skiferie i Fiss. Slap af i et af de mange velværeområder eller besøg en af de hyggelige restauranter.
 • Fiss er et meget børnevenligt skiområde med moderne og effektive lifter. Desuden et af de mest snesikre skiområder i Østrig.

Privat ferieboligudlejning i Fiss - professionel service

Samtlige ferieboliger til udlejning i Fiss er i privat eje. Derfor kan man i virkeligheden udelukkende leje en privat feriebolig i Fiss. Når du beslutter at leje feriebolig privat i Fiss hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du lokal service i alle ferieområder gennem vores partnere. Feriebolig privat udlejning i Fiss? Svaret er nemt: Lej feriebolig privat i Fiss hos Feline!

Største udvalg af hytter til leje i Fiss

Hos os kan du altid finde det største udvalg af hytter i Fiss. Feline giver dig hytter i Fiss fra både små og store udlejningsbureauer, og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle hytter”. Det er langt enklere for dig, at du kan se alle hytter til leje i Fiss på ét sted!

Leje af ferieboliger i Fiss med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle ferieboliger” betyder at du altid kan finde og leje en feriebolig i Fiss med den helt rigtige beliggenhed. Ferieboligudlejning i Fiss er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej din feriebolig i Fiss nu, og gør drømmen om en dejlig skiferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af hytter i Fiss - enkelt og sikkert

Det er nemt at bruge Feline til leje af hytter i Fiss. Her kan du uden problemer finde den hytte, der vil giver familien en vellykket skiferie i Fiss. Når hytten er fundet er det enkelt og sikkert at leje den. Lej din hytte i Fiss hos Feline nu!

Vinterferie til en go´pris - lej hytte i Fiss her

Vinterferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo absolut ingen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer en hytte i Fiss, et feriehus i Fiss eller en feriebolig i Fiss er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline er vinterferie i Fiss til en go´pris - altid!

Lej din feriebolig i Fiss nu!

Vælg mellem 168 sommerhuse

Andre artikler

 1. Feriebolig Tyrol

  Tyrol er en særdeles velegnet destination for børnefamilier. Både infrastrukturen og attraktionernes tilbud er yderst børnevenlige. Den pragtfulde natur indbyder til spændende udflugter som f.eks. GPS skattejagt. Tyrol skaber rammerne for en uforglemmelig ferie for jer alle. Området er ganske enkelt en herlig legeplads for hele familien.
  Lige midt i den lille bjerglandsby Fendels i Tyrol ligger Haus Almrausch. Her finder I denne hyggelige lejlighed til 6 personer på 1. sal med balkon.
 2. Feriebolig Østrig

  Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
  Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.