Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende hytter til din skiferie i Galtür. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 112 sommerhuse
Galtür Emne nr. 131-ATI934
Emne nr. 131-ATI934

Lej en hytte til din skiferie i Galtür til en go’ pris hos Feline.

Skiferie i Galtür

Tips til din skiferie i Galtür

 • Galtür er også pragtfuld når årstiden ikke er til skiferie. Området har mange smukke vandreruter - noget for enhver smag!
 • Sæt skiene og prøv kræfter med klatrevæggen hos Indoor Klettern & Bouldern i Galtür.
 • Shop nyt skiudstyr i ferien i Galtür. Fint udvalg og fantastisk kompetent rådgivning.
 • I Galtürs storslåede natur findes helt vidunderlige mountainbike stier, der især er velegnede til den krævende rytter.
 • Prøv en snesikker og børnevenlig skiferie i Galtür. Her finder I optimale betingelser for alle slags skisport.

Privat ferieboligudlejning i Galtür - professionel service

Samtlige ferieboliger til udlejning i Galtür har private ejere. Af den grund kan man reelt kun leje en privat feriebolig i Galtür. Når du vælger at leje feriebolig privat i Galtür hos Feline risikerer du ikke at noget går galt.

Vi er der for dig hele tiden, og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service overalt via vores professionelle samarbejdspartnere. Hytter privat udlejning i Galtür? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej hytter privat i Galtür hos Feline!

Største udvalg af hytter til leje i Galtür

Hos os finder du altid det største udvalg af hytter i Galtür. Vi har samlet hytter i Galtür fra både små og store udlejningsbureauer, og har gjort det rigtig let at søge mellem dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle hytter”. Det er enkelt og tidsbesparende for dig, at du får adgang til alle hytter til leje i Galtür på ét sted!

Leje af feriebolig i Galtür med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle ferieboliger” betyder helt enkelt, at du altid kan finde og leje en feriebolig i Galtür med den helt rigtige beliggenhed. Det er ferieboligudlejning i Galtür på den nemmeste måde. Lej din feriebolig i Galtür nu, og gør vinterferiedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af ferieboliger i Galtür - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af ferieboliger i Galtür. Her kan du så let som ingenting finde den feriebolig, der vil giver familien en vellykket skiferie i Galtür. Når ferieboligen er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej din feriebolig i Galtür hos Feline nu!

Skiferie til en go´pris - lej hytte i Galtür her

Skiferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer en hytte i Galtür, et feriehus i Galtür eller en feriebolig i Galtür er der ikke andre, der har en billigere pris end os. Feline giver dig skiferie i Galtür til en go´pris - altid!

Lej din hytte i Galtür nu!

Vælg mellem 112 sommerhuse

Andre artikler

 1. Feriebolig Tyrol

  Tyrol er en særdeles velegnet destination for børnefamilier. Både infrastrukturen og attraktionernes tilbud er yderst børnevenlige. Den pragtfulde natur indbyder til spændende udflugter som f.eks. GPS skattejagt. Tyrol skaber rammerne for en uforglemmelig ferie for jer alle. Området er ganske enkelt en herlig legeplads for hele familien.
  Lige midt i den lille bjerglandsby Fendels i Tyrol ligger Haus Almrausch. Her finder I denne hyggelige lejlighed til 6 personer på 1. sal med balkon.
 2. Feriebolig Østrig

  Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
  Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.