Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende hytter til din skiferie i Ischgl. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 86 sommerhuse
Ischgl Emne nr. 301-AT6555.795.1
Emne nr. 301-AT6555.795.1

Lej en hytte til din skiferie i Ischgl til en go’ pris hos Feline.

Skiferie i Ischgl

Tips til din skiferie i Ischgl:

 • Garanti for en sjov og fartrig oplevelse på skiferien i i Ischgl når I prøver den 7 km lang kælkebane, der har åben mandag og torsdag aften.
 • Brug også skiferien til at lære mere om i Ischgl's kultur og historie gennem et besøg på Mathias-Schmid-Museum eller Silvretta Seilbahns museum.
 • Vandreture i i Ischgl er en skøn oplevelse! Tag jer god tid til at nyde de helt fantastiske panoramaudsigter.
 • Ischgl er mere end blot skiferie - besøg også Silvretta Sportcenter med blandt andet badeland, billard og keglebane.
 • Fra i Ischgl er et oplagt og smuk udflugtsmål turen til toldfrie Samnaum, hvor I helt sikkert kan gøre gode køb.

Privat ferieboligudlejning i Ischgl - professionel service

Alle hytter til udlejning i Ischgl har private ejere. Derfor kan man faktisk udelukkende leje en privat hytte i Ischgl. Når du vælger at leje hytte privat i Ischgl hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt.

Vi er på din side hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service overalt igennem Felines samarbejdspartnere. Feriebolig privat udlejning i Ischgl? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej feriehus privat i Ischgl hos Feline!

Største udvalg af feriebolig til leje i Ischgl

Her vil du altid finde det største udvalg af feriebolig i Ischgl. Vi har samlet feriebolig i Ischgl fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig simpelt at søge mellem dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle ferieboliger”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle ferieboliger til leje i Ischgl på ét sted!

Leje af hytte i Ischgl med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle hytter” betyder ganske enkelt at du altid kan finde og leje en hytte i Ischgl med den helt rigtige beliggenhed. Feline er hytteudlejning i Ischgl på den letteste måde. Lej din hytte i Ischgl nu og gør vinterferiedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af ferieboliger i Ischgl - enkelt og sikkert

Det er nemt at benytte Feline til leje af feriebolig i Ischgl. Her kan du uden problemer finde den feriebolig, der vil giver familien en vellykket skiferie i Ischgl. Når ferieboligen er fundet er det enkelt og sikkert at leje den. Lej din feriebolig i Ischgl hos Feline nu!

Skiferie til en go´pris - lej hytte i Ischgl her

Skiferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer en hytte i Ischgl, et feriehus i Ischgl eller en feriebolig i Ischgl er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline er skiferie i Ischgl til en go´pris - altid!

Lej din feriebolig i Ischgl nu!

Vælg mellem 86 sommerhuse

Andre artikler

 1. Feriebolig Tyrol

  Tyrol er en særdeles velegnet destination for børnefamilier. Både infrastrukturen og attraktionernes tilbud er yderst børnevenlige. Den pragtfulde natur indbyder til spændende udflugter som f.eks. GPS skattejagt. Tyrol skaber rammerne for en uforglemmelig ferie for jer alle. Området er ganske enkelt en herlig legeplads for hele familien.
  Lige midt i den lille bjerglandsby Fendels i Tyrol ligger Haus Almrausch. Her finder I denne hyggelige lejlighed til 6 personer på 1. sal med balkon.
 2. Feriebolig Østrig

  Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
  Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.