Zillertal ligger i et malerisk landskab som byder på masser af spændende oplevelser for hele familien, både om sommeren og om vinteren. Bjergene danner en utroligt flot kulisse hele året igennem - så uanset om I er til vandreture eller skiferie er I kommet til det rette sted. I Kaltenbach og Fügen venter udfordringer for hele familien.
Vælg mellem 856 sommerhuse
Meget rummeligt feriehus til 12 personer beliggende ved floden Ziller, i bydelen Kreuzlau.
Meget rummeligt feriehus til 12 personer beliggende ved floden Ziller, i bydelen Kreuzlau. Til huset hører en dejlig have med græsplæne og legeplads for de små (et hegn adskiller ejendommen fra floden). Emne nr: 201-OTR05054ZYYYP

Feriebolig Zillertal

Zillertal ligger i en billedskøn dal som en flod slynger sig igennem, omgivet af høje bjerge. Området er utroligt populært både om sommeren og om vinteren, først og fremmest fordi det byder på utroligt mange oplevelser for både børn og voksne.

Om sommeren landskabet og mange af de bjerge der omgiver det, klædt i grønt. Her venter storslåede naturoplevelser. Vinterhalvåret byder på et snedækket og meget solrigt landskab – og næsten 700 kilometer pister i de sneklædte bjerge; perfekt til en dejlig skiferie. Zillertal er kort sagt et besøg værd hele året rundt.

Ved Kaltenbach, i den midterste del af Zillertal, venter udfordringer for hele familien. Besøg Eventyrparken og prøv kræfter med 7 parcourbaner, en rebstige over et vandfald og meget mere. Læg også vejen forbi Fügen og glæd jer til spændende oplevelser ved Spieljochbahn (bjergbane); her venter paragliding, en legepark med vand og mulighed for vandreture i et flot bjerglandskab, som også huser den højest beliggende mine i Østrig.

I kan læse meget mere om oplevelser og begivenheder i Zillertal på www.best-of-zillertal.at (Bemærk at siden er på engelsk).

Torvet i Mayrhofen_frans bosch
Torvet i Mayrhofen. Foto: Frans Bosch

I den sydlige ende af Zillertal, ved Mayrhofen, finder I det naturskønne område Hochgebirgs-Naturpark Zillertaler Alpen. Det laveste punkt ligger ved Ginzling, ca. 1.000 meter over havet, mens toppen af Hochfeiler strækker sig hele 3.509 meter op i vejret.

Der findes ikke mindre end 80 gletchere i området, so også byder på rige forekomster af bl.a. ametyster og bjergkrystal. Ved Brandberg vokser hele 12 forskellige arter af orkideer. Har I mod på en vandretur i et utrolig flot landskab, er naturparken et oplagt sted.

Privat sommerhusudlejning Zillertal - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Zillertal er privat ejede. Af samme årsag kan du faktisk kun leje et privat sommerhus Zillertal. Når du bestemmer at leje sommerhus privat Zillertal hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du lokal service på alle destinationer igennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Zillertal? Svaret er nemt: Lej sommerhus privat Zillertal hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Zillertal
Her finder du døgnet rundt det største udvalg af sommerhuse Zillertal. Vi har samlet sommerhuse Zillertal fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget lettere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Zillertal på ét sted!

Leje af sommerhus Zillertal med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Zillertal med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Zillertal har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Zillertal nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Zillertal - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Zillertal. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Zillertal. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Zillertal hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Zillertal her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo bestemt ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Zillertal, et feriehus Zillertal eller en feriebolig Zillertal er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Zillertal til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Zillertal nu!

Vælg mellem 856 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyrol

    Tyrol er en særdeles velegnet destination for børnefamilier. Både infrastrukturen og attraktionernes tilbud er yderst børnevenlige. Den pragtfulde natur indbyder til spændende udflugter som f.eks. GPS skattejagt. Tyrol skaber rammerne for en uforglemmelig ferie for jer alle. Området er ganske enkelt en herlig legeplads for hele familien.
    Lige midt i den lille bjerglandsby Fendels i Tyrol ligger Haus Almrausch. Her finder I denne hyggelige lejlighed til 6 personer på 1. sal med balkon.
  2. Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.