Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
Vælg mellem 20.879 sommerhuse Destinationer under Østrig
Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.
Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen. Den lille by Flachau er midtpunktet af bjergene Radstäter Tauerne og særlig kendt for skiområderne ca. 70 km syd for Salzburg. Kun 3 km fra huset ligger termalbadet Armade. Emne nr. 131-ASA209

Østrig er kendt for både sin store gæstfrihed, sit meget store aktivitetsudbud inden for sports- og udendørsliv samt ikke mindst for sin fortryllende flotte natur, der både giver mulighed for aktive ferieudfoldelser og plads til stille stunder med fred, ro og afslapning.

Er I til action og udendørs aktiviteter, er der både mulighed for at prøve kræfter med cykel- og mountainbiketure i udfordrende terræn, men også svømning og sejlads i f.eks. kano eller en smuk vandretur tilpasset deltagernes alder og formåen. Vandreture kan i øvrigt kombineres med den udendørs skattejagt – geochacing, der tilføjer turen en ekstra dimension.

Wasserwelt Amadé i Wagrain-Kleinarl er et imponerende vand- og spaland, hvor I kan bade både uden- og indendørs. Her er mulighed for at lade familiens vandhunde boltre sig i den gigantiske vandrutsjebane, der har både lys-, lyd og videoeffekter, I kan få massage, gå i sauna eller bare slappe af med solbadning.

Østrigs hovedstad Wien er et mekka af kunst- og kulturoplevelser, som desuden ofte er præsenteret i flotte arkitektoniske omgivelser. Mange af disse er bestemt også interessante for de yngste i familien.
Kulturhuset Dschungel Wien er en af de mest besøgte kunst- og kulturscener for familier. Det er et åbent center med to teatersale og et program, der omfatter både drama, dans, musik og nye medier.
Et andet eksempel er Technisches Museum Wien, der har mange tilbud målrettet børnefamilier f.eks. aldersopdelte oplevelsesafsnit.

Andre dele af Østrig kan også tilbyde sig med børnevenlig og særdeles spændende kulturformidling. Museum der Moderne i Salzburg viser moderne billedkunst og har specialprogrammer og workshops for både børn og teenagere.

Måske skal feriens bedste souvenir findes på loppemarked? Wiener Flohmarkt, der foregår i området mellem undergrundsstationerne Kattenbrückengasse og Pilgrimsgasse hver lørdag året rundt, rummer alt fra tøj, brugsgenstande, musikalske sjældenheder, bøger og smykker til kunst fra alle kulturer. Det er et farverigt marked med en multikulturel atmosfære, der tiltrækker både samlere og de, der bare vil opleve og nyde stemningen.

Vintersæsonen i Østrig byder på et væld af skønne aktiviteter for alle aldersgrupper. Selvfølgelig først og fremmest skisport, men måske skulle I prøve at supplere med en kælke- eller slædetur, isklatring eller vintervandring? En skiferie med børnene er en herlig måde at være sammen på, og intet er så skønt som den naturlige træthed, der melder sig efter en lang og hyggelig dag med aktiviteter i sneen og den friske luft. Skisportsstedernes skiskoler har dygtige instruktører samt mange veltilrettelagte aktivitetsprogrammer for børn. Her er optimale forhold for alle på ski – så ferien kan blive en succes for både debutanter og erfarne!

Leje af sommerhus Østrig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Østrig med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Østrig på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Østrig nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Østrig - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Østrig. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Østrig. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Østrig hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Østrig her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Østrig, et feriehus Østrig eller en feriebolig Østrig er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Østrig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Østrig nu!

Vælg mellem 20.879 sommerhuse