Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
Vælg mellem 24.076 sommerhuse Destinationer under Østrig
Østrig

Østrig er kendt for både sin store gæstfrihed, sit meget store aktivitetsudbud inden for sports- og udendørsliv samt ikke mindst for sin fortryllende flotte natur, der både giver mulighed for aktive ferieudfoldelser og plads til stille stunder med fred, ro og afslapning.

Er I til action og udendørs aktiviteter, er der både mulighed for at prøve kræfter med cykel- og mountainbiketure i udfordrende terræn, men også svømning og sejlads i f.eks. kano eller en smuk vandretur tilpasset deltagernes alder og formåen. Vandreture kan i øvrigt kombineres med den udendørs skattejagt – geochacing, der tilføjer turen en ekstra dimension.

Wasserwelt Amadé i Wagrain-Kleinarl er et imponerende vand- og spaland, hvor I kan bade både uden- og indendørs. Her er mulighed for at lade familiens vandhunde boltre sig i den gigantiske vandrutsjebane, der har både lys-, lyd og videoeffekter, I kan få massage, gå i sauna eller bare slappe af med solbadning.

Østrigs hovedstad Wien er et mekka af kunst- og kulturoplevelser, som desuden ofte er præsenteret i flotte arkitektoniske omgivelser. Mange af disse er bestemt også interessante for de yngste i familien.
Kulturhuset Dschungel Wien er en af de mest besøgte kunst- og kulturscener for familier. Det er et åbent center med to teatersale og et program, der omfatter både drama, dans, musik og nye medier.
Et andet eksempel er Technisches Museum Wien, der har mange tilbud målrettet børnefamilier f.eks. aldersopdelte oplevelsesafsnit.

Andre dele af Østrig kan også tilbyde sig med børnevenlig og særdeles spændende kulturformidling. Museum der Moderne i Salzburg viser moderne billedkunst og har specialprogrammer og workshops for både børn og teenagere.

Måske skal feriens bedste souvenir findes på loppemarked? Wiener Flohmarkt, der foregår i området mellem undergrundsstationerne Kattenbrückengasse og Pilgrimsgasse hver lørdag året rundt, rummer alt fra tøj, brugsgenstande, musikalske sjældenheder, bøger og smykker til kunst fra alle kulturer. Det er et farverigt marked med en multikulturel atmosfære, der tiltrækker både samlere og de, der bare vil opleve og nyde stemningen.

Vintersæsonen i Østrig byder på et væld af skønne aktiviteter for alle aldersgrupper. Selvfølgelig først og fremmest skisport, men måske skulle I prøve at supplere med en kælke- eller slædetur, isklatring eller vintervandring? En skiferie med børnene er en herlig måde at være sammen på, og intet er så skønt som den naturlige træthed, der melder sig efter en lang og hyggelig dag med aktiviteter i sneen og den friske luft. Skisportsstedernes skiskoler har dygtige instruktører samt mange veltilrettelagte aktivitetsprogrammer for børn. Her er optimale forhold for alle på ski – så ferien kan blive en succes for både debutanter og erfarne!

Vælg mellem 24.076 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Der er mange skiområder inden for rimelig afstand
Fügen
3 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Lidt udfordringer med sammenhængen i området.
Sölden
5 voksne 0 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 juli
Super fint område til vandreture og andre naturoplevelser. Gå-afstand til indkøb.
Rauris
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Lidt langt til indkøb
Radstadt
5 voksne 2 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
Vi er målløse over området. Udsigten, afstanden til indkøb mm giver vi 10 stjerner hvis vi kunne. Breathtaking!!
Bruck

Attraktioner