Tyrol er et populært feriemål, og det forstår man godt. Naturen byder på de højeste tinder, smukkeste og reneste badesøer og masser af familievenlige oplevelser. Hverdagens stress og jag forsvinder sporløst i den rene bjergluft, når voksne og børn tager på eventyr sammen og får fornyet energi.
Vælg mellem 704 sommerhuse
Hyggelig og lys indrettet 3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i Kals 24 km fra Matrei i Østtyrol.
Hyggelig og lys indrettet 3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i Kals 24 km fra Matrei i Østtyrol. Lejligheden hører til et center hvor der findes restaurant, morgenmadsrum, sauna, fitnessrum, dampbad, infrarød sauna, spa-område, indkøbsmuligheder m.m. Emne nr. 301-AT9981_100_6.

Gå ikke glip af et besøg i Nationalpark Hohe Tauern. Her er alt, hvad hjertet kan begære af naturskønne oplevelser; kraftfulde bjergkæder, buldrende gletsjerbække, den majestætiske kongeørn og nysgerrige murmeldyr sammen med farvepragten fra den alpine planteverden.

Et andet imponerende syn er Grossglockner, der med sine 3797 meter er det højeste punkt i hele Østrig. Men det er kun et af utallige bjerge. Der er rig mulighed for at nyde den storslåede udsigt over skove og søer på en tur med en af områdets mange bjergbaner. I Alpbachtal finder du hele tre baner, og i den idylliske landsby Kramsach starter Sonnwendjochbanen, der bringer jer til den smukke sø Zireiner Rofangebirge.

I Østtyrol findes, foruden de utallige små, forfriskende og idyllisk beliggende bjergsøer, også de officielt definerede badesøer, der alle er af en vis størrelse og med offentligt tilgængelige badepladser. Vandkvaliteten er underlagt strenge kontroller, så badeoplevelsen bliver førsteklasses. Hvor mange steder kan man bade i søer med vand af drikkekvalitet og en temperaturen om sommeren på helt op til 27 grader? Det kan man her i Østtyrol, så der er ingen undskyldning for ikke at slappe af med et solbad og nyde udsigten og samværet med familiens vandhunde.

Den smukke natur byder også på talrige udfordringer til den aktive familie. Cykelruter, spændende geocaching og familievenlige klatreparker, f.eks. i Oberried, Tumpen og Sölden. I Zell am Ziller finder I den 45.000 kvm store forlystelsespark med attraktioner nok til en hel dag for både store og små.

Planlægger I en tur til et vandfald, er her masser af slagsen, og mange er let tilgængelige med stier, fortove og broer. De fem smukkeste vandfald i Tyrol findes her. Stuibenfall vandfaldet i Umhausen i Ötztal er med sine 159 meters det største af dem alle. Det kan nås til fods fra Ötzi-Dorf på en halv time.

Helt i toppen på listen over Østrigs seværdigheder ligger Swarovski Kristallwelten. Intet andet sted findes noget lignende. Den underjordiske labyrint af krystallinske kamre er fyldt med vidundere, der forbløffer både børn og voksne. Snyd ikke jer selv for denne oplevelse, der tiltrækker besøgende fra alle verdenshjørner.

Er du ikke bange for spøgelser, kan du tage familien med på spøgelsesjagt på det eventyrlige Schloss Tratzberg fra det 13. århundrede, hvor spøgelset Tratzi huserer. Eller hvad med at opleve verden fra et flagermus perspektiv? Dette klares ved et besøg i Haus steht Kopf i Terfens.

Leje af sommerhus Østtyrol med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Østtyrol med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Østtyrol har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Østtyrol nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Østtyrol - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Østtyrol. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Østtyrol. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Østtyrol hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Østtyrol her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Østtyrol, et feriehus Østtyrol eller en feriebolig Østtyrol er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Østtyrol til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Østtyrol nu!

Vælg mellem 704 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyrol

    Tyrol er en særdeles velegnet destination for børnefamilier. Både infrastrukturen og attraktionernes tilbud er yderst børnevenlige. Den pragtfulde natur indbyder til spændende udflugter som f.eks. GPS skattejagt. Tyrol skaber rammerne for en uforglemmelig ferie for jer alle. Området er ganske enkelt en herlig legeplads for hele familien.
    Tyrol i Østrig
  2. Feriebolig Østrig

    Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
    Østrig