Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende hytter til din skiferie i Kaltenbach. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 652 sommerhuse
Kaltenbach Emne nr. 201-OTR051073-QYC
Emne nr. 201-OTR051073-QYC

Lej en hytte til din skiferie i Kaltenbach til en go’ pris hos Feline.

Skiferie i Kaltenbach

Tips til din skiferie i Kaltenbach

 • Efter en dejlig dag på løjperne i Kaltenbach er det skønt at slutte af med et besøg på et af byens mange gode restauranter.
 • Prøv også en herlig kælke- eller skøjtetur på jeres vinterferie i Kaltenbach.
 • I kan udfordre jer selv og hinanden i Kaltenbachs Abenteuerpark Zillertal, der er en imponerende eventyr- & klatrepark.
 • Benyt jer af de mange dejlige muligheder for bjergvandreture omkring Kaltenbach.
 • Skiferie i Kaltenbach er en sikker succes med over 180 km gode pister og top moderne liftanlæg.

Privat ferieboligudlejning i Kaltenbach - professionel service

Samtlige ferieboliger til udlejning i Kaltenbach er ejet af private. Derfor kan man reelt udelukkende leje en privat feriebolig i Kaltenbach. Når du vælger at leje feriebolig privat i Kaltenbach hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service på alle destinationer igennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Feriebolig privat udlejning i Kaltenbach? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej feriebolig privat i Kaltenbach hos Feline!

Største udvalg af hytter til leje i Kaltenbach

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af hytter i Kaltenbach. Feline har samlet hytter i Kaltenbach fra både små og store udlejningsbureauer, og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem. Vi kalder det ”Én portal - alle hytter”. Det er meget enklere for dig, at du får adgang til alle hytter til leje i Kaltenbach på ét sted!

Leje af feriebolig i Kaltenbach med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle ferieboliger” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje en feriebolig i Kaltenbach med nøjagtig den beliggenhed, du vil have. Ferieboligudlejning i Kaltenbach har aldrig været nemmere. Lej din feriebolig i Kaltenbach nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af hytter i Kaltenbach - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af hytter i Kaltenbach. Her kan du uden problemer finde en hytte, der vil giver familien en vellykket vinterferie i Kaltenbach. Når du har fundet den helt rigtige hytte er det enkelt og sikkert at booke det. Lej din hytte i Kaltenbach hos Feline nu!

Vinterferie til en go´pris - lej feriebolig i Kaltenbach her

Vinterferien er den tid på året, alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Kaltenbach, en hytte i Kaltenbach eller en feriebolig i Kaltenbach er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig vinterferie i Kaltenbach til en go´pris - altid!

Lej din hytte i Kaltenbach nu!

Vælg mellem 652 sommerhuse

Andre artikler

 1. Feriebolig Tyrol

  Tyrol er en særdeles velegnet destination for børnefamilier. Både infrastrukturen og attraktionernes tilbud er yderst børnevenlige. Den pragtfulde natur indbyder til spændende udflugter som f.eks. GPS skattejagt. Tyrol skaber rammerne for en uforglemmelig ferie for jer alle. Området er ganske enkelt en herlig legeplads for hele familien.
  Lige midt i den lille bjerglandsby Fendels i Tyrol ligger Haus Almrausch. Her finder I denne hyggelige lejlighed til 6 personer på 1. sal med balkon.
 2. Feriebolig Østrig

  Østrig er klar med rammerne for en vellykket familieferie. Både sommer og vinter danner landets storslåede natur basis for et væld af frilufts- og sportsaktiviteter, der sammen med et varieret udbud inden for kunst og kultur kan give jeres ferie netop det indhold, I ønsker!
  Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et hus med fem lejligheder i Flachau, ikke langt fra bykernen.