Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et billigt sommerhus Als. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 206 sommerhuse Destinationer under Als

Lej dit billigt sommerhus Als her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit billigt sommerhus Als hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er helt gratis for dig. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets laveste pris på et billigt sommerhus Als hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Det er populært at holde årets sommerferie i et billigt sommerhus Als, og derfor er sommerhusene også særdeles eftertragtede.Jo før du går i gang med at søge efter et billigt sommerhus Als til årets ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine ønsker.

Tips til ferieoplevelser

der er ikke så meget sige... fantastisk sted;-)

Dejligt stille og roligt område, lidt hyggeligt med køerne der går på marken lige op til grunden, og en smuk solnedgang

Flot beliggenhed! Tæt på bymidte, skov og vand.

meget roligt! Smuk natur! Mange små veje (for cyklister) Små museer: Saabmuseum, Traktormuseum i Pøl

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket billigt sommerhus Als du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne billigt sommerhus Als til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et billigt sommerhus Als, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtigt og nemt. God overskuelig hjemmeside, hurtigt svar da vi skulle bruge hjælp inden vi bookede.

ingen problemer, nem og overskuelig hjemmeside.

Hurtigt svar på forespørgsel.

Nemt og overskueligt. Hurtig bekræftelse ca. 10 min efter bestilling. Kunne ikke være lettere. Super kundeservice. 3. gang vi bestiller gennem dem.

Vælg mellem 206 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Als 12 personer

  Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus Als 20 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als

Andre artikler

 1. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen