Artikler

 1. Storbyferie i Madrid program

  Storbyferie i Madrid byder på lidt af hvert og programmet kan fyldes med alverdens oplevelser og indtryk. Lad jer inspirerer af byens mange markeder, bliv opslugt af museernes smukke og udfordrende kunstværker. Besøg det kongelige palads og bliv overvældet over dets størrelse. Glem heller ikke at spise churros, som er et must til programmet på jeres storbyferie i Madrid.
  Emne nr.: 507-9429
 2. Storbyferie i Madrid priser

  I Madrid kan I få en oplevelsesrig ferie. Besøg den gamle banegård som i dag fungerer som tropisk have. Læg vejen forbi verdens ældste restaurant og nyd en middag efter dagens oplevelser. Oplev en Flamenco på de mange dansesteder og slut aftenen af med en chocolat con churros hos byens mest populære churrosrestaurant.
  Emne nr.: 507-8657
 3. Storbyferie i Madrid

  Besøg de kendte og mindre kendte steder i Madrid. Tag f.eks. til Matadero Madrid og oplev stedets mange events og kulturarrangementer. Besøg det romantiske museum og få et indblik i borgerskabets liv som det var i 1800-tallet. Besøg ikke mindst et af de mange markeder i byen. Bevæger I jer til et af de mindre kendte San Antón og la Paz markederne tilbydes i lokale råvarer af højeste kvalitet.
  Emne nr.: 507-9448
 4. Sommerhus i Madrid

  Med et sommerhus i Madrid kan I få masser af oplevelser i og omkring Spaniens hovedstad. Besøg byens mange pladser og nyd livet og stemningen der spreder sig på pladserne. I kan også opleve det kongelige palads, som dog ikke længere er beboet af den Spanske kongefamilie. Tager I på en dagstur ud af Madrid, kan I opleve den fantastiske historiske og velbevarede by, Toledo.
  Emne nr.: 507-8235
 5. Ferielejlighed i Madrid centrum

  Start jeres oplevelser med en ferielejlighed i Madrid centrum. Herfra er der ikke langt til en af byens vigtigste pladser lige i centrum; Puerta del Sol. Nyd livet på pladserne eller bevæg jer mod de mere rolige grønne åndehuller, som byen rummer et utal af. Om I er til shopping på Gran Via, eller om I er mere til fodbold, så byder Madrid på masser af oplevelser.
  Emne nr.: 507-9051
 6. Ferielejlighed i Madrid

  Besøg søndagsmarkedet El Rasto. Her kan I bevæge jer langs de mange boder med alverdens vare og mærke stemningen blandt sælgerne og de mange besøgende. I kan også besøge San Miquel markedet, som byder på alverdens friske og lokale råvare. Som noget helt unikt kan I i Madrid også opleve det gamle Egyptiske tempel, Debod templet. Madrid byder på et væld af muligheder som bare skal gribes.
  Emne nr.: 507-8790
 7. Feriehus i Madrid

  Oplev en af verdens grønneste storbyer. Madridbyder på et utal af grønne åndehuller med ro væk fra gadernes travlhed. Besøg et af byens kendte museer og oplev kunst af flere af de største kunstnere. Som kontrast til byens grønne åndehuller finder I de travle og smukke pladser og lange gader. Lad jer inspirerer af hovedstadens mange muligheder og hold ferie i en feriebolig i Madrid.
  Emne nr.: 507-8788
 8. Feriebolig i Madrid

  Tag til Madrid og mærk historiens vingesus. Besøg den gamle plads med navnet efter en gammel byport; Puerta del Sol. Træd i de kongeliges fodspor og kom ind i det kongelige palads, som indtil 1931 var beboet af Spanien konger og dronninger. Besøg byens nyere katedral, som i 2004 rummede det nuværende kongepars storslåede bryllup og slap af i byens mange grønne områder.
  Emne nr.: 507-9218
 9. Feriebolig Madrid

  Madrid er Spaniens hovedstad og samtidig også landets største by. Madrid er bl.a. kendt for sine mange grønne oaser og parker samt sin store kunst- og kulturarv. Byen byder også på tapasbarer, skønne butikker og stemningsfyldte plazaer samt gode oplevelser for børn som forlystelser og legepladser.
  feriebolig madrid_306-ES4005.100.1.jpg

Filter

Artikeltyper
 • Alle