Besøg søndagsmarkedet El Rasto. Her kan I bevæge jer langs de mange boder med alverdens vare og mærke stemningen blandt sælgerne og de mange besøgende. I kan også besøge San Miquel markedet, som byder på alverdens friske og lokale råvare. Som noget helt unikt kan I i Madrid også opleve det gamle Egyptiske tempel, Debod templet. Madrid byder på et væld af muligheder som bare skal gribes.
Vælg mellem 70 sommerhuse
Emne nr.: 507-8790
Emne nr.: 507-8790

Et væld af oplevelser

Madrid byder på masser af seværdigheder, grib mulighederne og få en oplevelsesrig ferie. Start ferien med at tjekke ind I en ferielejlighed i Madrid, så er I klar til at begive jer ud på eventyr.

Opholder I jer i Madrid i en weekend, må I ikke glemme at ligge vejen forbi markedet El Rasto, som kun afholdes om søndagen. Her tilbydes diverse tøj, souvenirers og kunst. Markedet emmer af hyggelig stemning og her kan I sagtens fordrive et par timer.

Er I mere til markeder med alverdens gode madvare så læg vejen forbi San Miquel markedet og lad jer friste af lokale specialiteter, friske frugter og de lækreste råvarer. Bor I i ferielejlighed i Madrid, er et besøg på markedet en oplagt mulighed for at præge dagens måltider med lækre lokale råvare til forberedelse og hyggelig spisning i ferielejlighedens køkken.

I kan også fylde dagene i Madrid med besøg på byens spændende museer. Placeret tæt på hinanden finder i Prado-museet, Centro de Arte Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza-museet, som alle byder på værker af verdensberømte kunstnere.

Er I til en anderledes og for andre folkeslag kontroversiel oplevelse. Så besøg tyrefægterarenaen Placa de Toros de Las Ventes og oplev tyrefægtning i en af de absolut smukkeste tyrefægterarenaer. Sæsonen for tyrefægtning løber fra maj-oktober.

I Madrid finder I også Debod templet. Templet er et gammelt Egyptisk tempel, som i 1968 blev flyttet fra det nordlige Egypten til Spaniens hovedstad. Templet er placeret i Parque del Oeste, Vest parken, ikke langt fra kongeslottet Palacio Real.

Besøger I templet, er det derfor oplagt af gå gennem Vest parken og videre til det enorme slot. Slottet rummer mere end 2800 værelser fordelt over 135.000 m2, mens en mindre del af slottet er åbent for besøgende. Besøger I slottet indvendigt, kan I opleve nogle af slottets mest ekstravagante rum.

Find en ferielejlighed i Madrid, så har I det perfekte centrum for jeres udflugter og oplevelser i det skønne Madrid.

Vælg mellem 70 sommerhuse

Andre artikler om Madrid

 • Storbyferie i Madrid program

  Storbyferie i Madrid byder på lidt af hvert og programmet kan fyldes med alverdens oplevelser og indtryk. Lad jer inspirerer af byens mange markeder, bliv opslugt af museernes smukke og udfordrende kunstværker. Besøg det kongelige palads og bliv overvældet over dets størrelse. Glem heller ikke at spise churros, som er et must til programmet på jeres storbyferie i Madrid.
  Emne nr.: 507-9429
 • Storbyferie i Madrid priser

  I Madrid kan I få en oplevelsesrig ferie. Besøg den gamle banegård som i dag fungerer som tropisk have. Læg vejen forbi verdens ældste restaurant og nyd en middag efter dagens oplevelser. Oplev en Flamenco på de mange dansesteder og slut aftenen af med en chocolat con churros hos byens mest populære churrosrestaurant.
  Emne nr.: 507-8657
 • Storbyferie i Madrid

  Besøg de kendte og mindre kendte steder i Madrid. Tag f.eks. til Matadero Madrid og oplev stedets mange events og kulturarrangementer. Besøg det romantiske museum og få et indblik i borgerskabets liv som det var i 1800-tallet. Besøg ikke mindst et af de mange markeder i byen. Bevæger I jer til et af de mindre kendte San Antón og la Paz markederne tilbydes i lokale råvarer af højeste kvalitet.
  Emne nr.: 507-9448
Vis alle artikler om Madrid

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.