Emne nr.: 526-3114877
Emne nr.: 526-3114877

En feriebolig er et virkelig godt udgangspunkt for en velllykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er rendyrket win-win.

Din søgning efter ”billig ferie i madrid” er lige kommet et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger. Fordelen for dig er, at du får overblik over mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan fokusere på at finde præcis den feriebolig, der matcher familiens krav.

Når du har fundet frem til den feriebolig, du gerne vil have, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

En feriebolig, der ikke koster så meget, er et rigtig godt udgangspunkt for en billig ferie. Du vil til enhver tid finde det største udvalg af billige ferieboliger på portalen her. Der er flest ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem, når din ankomstdato ligger uden for juni, juli og august.

Når din feriebolig ikke koster særlig meget, får familien råd til endnu flere af de dejlige ferieoplevelser, som Madrid byder på. Glæd jer til en både dejlig og billig ferie.

Chancerne for at finde en feriebolig til en pris på maks. 3.000 kroner for en uge er størst, når du søger uden for juni, juli og august. Efterspørgslen er altid høj i skolernes ferie, så der er flest ferieboliger at vælge imellem, når du undgår disse perioder.

Du kan være heldig at finde en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge i sommerferien, men der er langt imellem dem.

Derudover har den type ferieboliger, der ligger i dit udvalgte ferieområde, betydning for priserne. Hvis det f.eks. er et område, hvor der findes mange poolhuse, vil det hæve den gennemsnitlige pris - og det betyder, at der ikke vil være så mange ferieboliger, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

I sådan en situation anbefaler vi, at du søger i et bredere geografisk område, da det vil øge antallet af billige ferieboliger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Madrid ligger i hjertet af den historiske region Kastilien og er omgivet af Sierra de Guadarrama bjergene.

Cocktailbaren Perico Chicote ligger på Gran Via og er en af byens ældste barer. Efter mørkets frembrud går byens indbyggere kun ud i festtøj.

De populære "hop-på, hop-af" dobbeltdækkerbusser kører gennem Madrid til 37 forskellige seværdigheder og turistattraktioner.

På Plaza de Murillo kan I beundre over 5000 plantearter. Den konglige botaniskehave huser også et hebarium, som er åbent hele året rundt.

Tæt på Retiro parken står en af de tidligere fem byporte fra 1700-tallet til Madrid. Byporten Puerta de Alcalá er smukt lyst op om aftenen.

Madrid er en moderne by, hvor information om stoppesteder kan fås via QR-koder, segways og e-cykler kan lejes via app, og der er gratis WiFi overalt.

Avantgardekunst og design af innovative og kreative unge mennesker kan købes på standene til Molly Market, som har varierende åbningstider.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 0 sommerhuse