Besøg de kendte og mindre kendte steder i Madrid. Tag f.eks. til Matadero Madrid og oplev stedets mange events og kulturarrangementer. Besøg det romantiske museum og få et indblik i borgerskabets liv som det var i 1800-tallet. Besøg ikke mindst et af de mange markeder i byen. Bevæger I jer til et af de mindre kendte San Antón og la Paz markederne tilbydes i lokale råvarer af højeste kvalitet.
Vælg mellem 120 sommerhuse
Emne nr.: 507-9448
Emne nr.: 507-9448

Besøg spændende museer og markeder

En storbyferie i Madrid kan byde på lidt af hvert. Start jeres storbyferie med at booke en ferielejlighed i Madrid, så har I det oplagte udgangspunkt for en storslået storbyferie.

Byen har et hav af muligheder til jer, som ønsker en storbyferie med masser af indhold. Skal der være mindre hastværk, kan I i stedet vælge de vigtigste ting ud og holde ferie i jeres eget tempo.

Madrid byder på mange forskellige museer. I kan bl.a. gå på Prado museet og opleve kunst af bl.a. El Greco og Goya. I kan besøge det mindre kendte Museo Del Romanticismo, hvor I kan se hvordan borgerskabet i Madrid levede i 1800-tallet. Her er møbler og indretning tilbage fra den tid og væggene er præget med kunst, i særlig grad med portrætter af borgerskabet i Madrid. På museet kan I også lærer mere om dagligdagen for 1800-tallets borgerskab i Madrid. Et andet knap så kendt museum er Matadero Madrid. Stedet var tidligere et slagteri, men er nu moderniseret til dette fantastiske kulturcenter. Her finder I kunst, dans, film og fordybelse. I krogene er der masser af arbejdende folk, som hver fordyber sig i deres opgaver og interesser. Matadero Madrid er især interessant at besøge på en af de dage, hvor stedet emmer af liv fra en af de mange events, der afholdes på stedet. Så undersøg gerne på forhånd om der er events, mens I er i Madrid. Læg jeres besøg på en eventdag og få meget mere ud af oplevelsen. Stedet byder også på god mad fra alle verdenshjørner, så I kan få stillet sulten og finde energi til flere oplevelser og indtryk.

I Madrid finder I også et væld af markeder. Ud over det mest kendte marked San Miquel markedet kan I også besøge San Antón og la Paz markederne. San Antón er et madmarked og byder på alt, hvad den kræsne kunde kunne ønske sig. Her er ikke kun boder med madvare men også madboder med retter fra alverdens lande. På la Paz markedet tilbydes alverdens råvare fra de lokales boder. Her kan I tage råvarerne med hjem til jeres lejlighed eller benytte jer af de små madboder på markedet og spise på stedet.

Oplev Madrids mange kendte seværdigheder. Læg vejen forbi de mindre kendte og oplev det autentiske Madrid på byens markeder. En ferielejlighed er det oplagte udgangspunkt for jeres storbyferie i Madrid.

Vælg mellem 120 sommerhuse

Andre artikler om Madrid

 • Storbyferie i Madrid program

  Storbyferie i Madrid byder på lidt af hvert og programmet kan fyldes med alverdens oplevelser og indtryk. Lad jer inspirerer af byens mange markeder, bliv opslugt af museernes smukke og udfordrende kunstværker. Besøg det kongelige palads og bliv overvældet over dets størrelse. Glem heller ikke at spise churros, som er et must til programmet på jeres storbyferie i Madrid.
  Emne nr.: 507-9429
 • Storbyferie i Madrid priser

  I Madrid kan I få en oplevelsesrig ferie. Besøg den gamle banegård som i dag fungerer som tropisk have. Læg vejen forbi verdens ældste restaurant og nyd en middag efter dagens oplevelser. Oplev en Flamenco på de mange dansesteder og slut aftenen af med en chocolat con churros hos byens mest populære churrosrestaurant.
  Emne nr.: 507-8657
 • Sommerhus i Madrid

  Med et sommerhus i Madrid kan I få masser af oplevelser i og omkring Spaniens hovedstad. Besøg byens mange pladser og nyd livet og stemningen der spreder sig på pladserne. I kan også opleve det kongelige palads, som dog ikke længere er beboet af den Spanske kongefamilie. Tager I på en dagstur ud af Madrid, kan I opleve den fantastiske historiske og velbevarede by, Toledo.
  Emne nr.: 507-8235
Vis alle artikler om Madrid

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.