I Madrid kan I få en oplevelsesrig ferie. Besøg den gamle banegård som i dag fungerer som tropisk have. Læg vejen forbi verdens ældste restaurant og nyd en middag efter dagens oplevelser. Oplev en Flamenco på de mange dansesteder og slut aftenen af med en chocolat con churros hos byens mest populære churrosrestaurant.
Vælg mellem 118 sommerhuse
Emne nr.: 507-8657
Emne nr.: 507-8657

Arkitektur og spanske specialiteter

I Madrid findes mange forskellige boliger I forskellige prisklasser. I kan bl.a. finde ferielejligheder til maks. 3000 kr. for 4 overnatninger. Så er der også råd til at benytte de mange tilbud i Madrid

I kan bl.a. spise på verdens ældste restaurant; Botin Restauranten. Restauranten åbnede i 1725 og har lige siden fungeret som restaurant. Stedet tiltrækker både turister og lokale til denne restaurant som selveste Ernest Hemmingway beskrev som en af hans favoritter.

Er I mere til det søde køkken, må I ikke misse at spise Spanske churros på San Ginés. Mange mener at restauranten serverer den bedste chocolat con churros i Madrid. San Ginés har serveret den populære chocolat con churros siden 1894 og er et yndet tilflugtssted for
både lokale og turister.

Om aftenen kan I opleve en Flamenco optræden opført af lokale og folk der er flyttet til Madrid for at danse den passionerede Flamenco. Vil I opleve Flamenco i verdensklasse, kan I besøge steder som Casa Patas, Tablao Las Tablas og Tablao Vila-Rose.

Madrids hovedbanegård Estacion Atocha er et besøg værd, selvom I ikke skal med toget. Estacion Atocha er Madrids første banegård og blev grundlagt i 1851, men blev genopbygget i 1892 efter en brand på stedet. I dag fungerer den gamle banegård som tropisk have, mens en ny og noget større banegård er opført ved siden af. Den gamle banegård fremstår i utrolig smuk arkitektur og kan beundres såvel ude som inde.

Er I til mere arkitektur, kan I bevæge jer videre til Plaza Cybele, her finder I det smukke Palacio de Cibeles. Cibeles paladset stod færdigt i 1919, hvor fra det fungerede som det Spanske postvæsens hovedkontor. Indtil 2007 have bygningen samme funktion. I dag fungerer bygningen dog som hjemsted for Madrids kommune og et mindre postkontor.

Hold storbyferie i Madrid til en overkommelig pris. Se mulighederne for storbyferie i Madrid og priserne hos Feline Holidays og book jeres næste feriebolig.

Vælg mellem 118 sommerhuse

Andre artikler om Madrid

 • Storbyferie i Madrid program

  Storbyferie i Madrid byder på lidt af hvert og programmet kan fyldes med alverdens oplevelser og indtryk. Lad jer inspirerer af byens mange markeder, bliv opslugt af museernes smukke og udfordrende kunstværker. Besøg det kongelige palads og bliv overvældet over dets størrelse. Glem heller ikke at spise churros, som er et must til programmet på jeres storbyferie i Madrid.
  Emne nr.: 507-9429
 • Storbyferie i Madrid

  Besøg de kendte og mindre kendte steder i Madrid. Tag f.eks. til Matadero Madrid og oplev stedets mange events og kulturarrangementer. Besøg det romantiske museum og få et indblik i borgerskabets liv som det var i 1800-tallet. Besøg ikke mindst et af de mange markeder i byen. Bevæger I jer til et af de mindre kendte San Antón og la Paz markederne tilbydes i lokale råvarer af højeste kvalitet.
  Emne nr.: 507-9448
 • Sommerhus i Madrid

  Med et sommerhus i Madrid kan I få masser af oplevelser i og omkring Spaniens hovedstad. Besøg byens mange pladser og nyd livet og stemningen der spreder sig på pladserne. I kan også opleve det kongelige palads, som dog ikke længere er beboet af den Spanske kongefamilie. Tager I på en dagstur ud af Madrid, kan I opleve den fantastiske historiske og velbevarede by, Toledo.
  Emne nr.: 507-8235
Vis alle artikler om Madrid

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.