Med et sommerhus i Madrid kan I få masser af oplevelser i og omkring Spaniens hovedstad. Besøg byens mange pladser og nyd livet og stemningen der spreder sig på pladserne. I kan også opleve det kongelige palads, som dog ikke længere er beboet af den Spanske kongefamilie. Tager I på en dagstur ud af Madrid, kan I opleve den fantastiske historiske og velbevarede by, Toledo.
Vælg mellem 121 sommerhuse
Emne nr.: 507-8235
Emne nr.: 507-8235

Oplevelser i og ved Madrid

Madrid er Spaniens hovedstad og indeholder et væld af oplevelser og muligheder. Her kan I med garanti få en oplevelsesrig ferie.

Blandt en af byens mange pladser finder I den rektangulære Plaza Mayor. Pladsen ligger tæt på byens centrum og er særdeles velbesøgt. Plaza Mayor er omringet af bygninger med i alt 237 altaner, som alle vender mod pladsens livlige stemning. Pladsen har gennem tiden skiftet navn mange gange og navnet Plaza Mayor har pladsen først fået efter den Spanske borgerkrig.

Er I i Madrid og har lyst til et besøg uden for storbyens trængsel, er byen Toledo et besøg værd. Den gamle bydel ligger højt med en smuk udsigt over naturen omkring. Den gamle bydel står originalt med gamle middelalder kirker, fæstninger, pladser og selv den gamle bymur snor sig om byen. Uden for bymuren langs den gamle bydel løber floden Tajo og skaber grundlag for flere smukke broer som indfaldsvej til den gamle by, som i dag figurerer på UNESCOs verdensarvsliste. Byen er speciel, i det der gennem tiden har levet jøder, muslimer og kristne side om side, hvorfor man i byen også finder velbevarede synagoger, moskéer og kirker. Da byen i flere århundreder har huset de tre forskellige kulturer, kaldes den i dag også ’Byen med de tre kulturer’. I kan i byen besøge de mange smukke bygningsværker, betragte bymuren og portene der stadig står velbevarede og kan imponere enhver der lægger vejen forbi.

Tilbage i Madrid kan I fortsætte turen til smukke bygningsværker. Fra Plaza de Armas kan I betragte det enorme kongelige palads, som I dag dog kun fungerer under officielle lejligheder. Det giver jer muligheden for at besøge paladset og opleve nogle af de mere end 2800 værelser, som i paladset fordeler sig over hele 135.000 kvm. Her kan I på en rundvisning betragte de ekstravagante værelser og sale, inden I bevæger jer videre gennem paladsets smukke have.

Vil I opleve den Spanske hovedstad Madrid og alt hvad den har at byde på, så er et sommerhus i Madrid det oplagte udgangspunkt. Find et sommerhus i Madrid til leje og book ved Feline Holidays.

Vælg mellem 121 sommerhuse

Andre artikler om Madrid

 • Storbyferie i Madrid program

  Storbyferie i Madrid byder på lidt af hvert og programmet kan fyldes med alverdens oplevelser og indtryk. Lad jer inspirerer af byens mange markeder, bliv opslugt af museernes smukke og udfordrende kunstværker. Besøg det kongelige palads og bliv overvældet over dets størrelse. Glem heller ikke at spise churros, som er et must til programmet på jeres storbyferie i Madrid.
  Emne nr.: 507-9429
 • Storbyferie i Madrid priser

  I Madrid kan I få en oplevelsesrig ferie. Besøg den gamle banegård som i dag fungerer som tropisk have. Læg vejen forbi verdens ældste restaurant og nyd en middag efter dagens oplevelser. Oplev en Flamenco på de mange dansesteder og slut aftenen af med en chocolat con churros hos byens mest populære churrosrestaurant.
  Emne nr.: 507-8657
 • Storbyferie i Madrid

  Besøg de kendte og mindre kendte steder i Madrid. Tag f.eks. til Matadero Madrid og oplev stedets mange events og kulturarrangementer. Besøg det romantiske museum og få et indblik i borgerskabets liv som det var i 1800-tallet. Besøg ikke mindst et af de mange markeder i byen. Bevæger I jer til et af de mindre kendte San Antón og la Paz markederne tilbydes i lokale råvarer af højeste kvalitet.
  Emne nr.: 507-9448
Vis alle artikler om Madrid

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.