Storbyferie i Madrid byder på lidt af hvert og programmet kan fyldes med alverdens oplevelser og indtryk. Lad jer inspirerer af byens mange markeder, bliv opslugt af museernes smukke og udfordrende kunstværker. Besøg det kongelige palads og bliv overvældet over dets størrelse. Glem heller ikke at spise churros, som er et must til programmet på jeres storbyferie i Madrid.
Vælg mellem 137 sommerhuse
Emne nr.: 507-9429
Emne nr.: 507-9429

Madrids mange muligheder

Skal I til Madrid er et godt udgangspunkt for jeres oplevelser en ferielejlighed i Madrid.

Er I ved at lave et program til jeres storbyferie i Madrid, rummer Madrid masser af seværdigheder I ikke må misse.

Start I centrum af Madrid, hvor I kan mærke byens puls på pladsen i centrum af Madrid; Puerta del Sol. Byen er opkaldt efter middelalderens byport af samme navn, som var at finde netop der, hvor pladsen i dag ligger. Ikke langt derfra ligger det kongelige palads. Ved paladset finder I også Plaza de Armas, hvorfra I kan betragte det enorme kongepalads. Paladset var indtil 1931 beboet af den Spanske kongefamilie, som efter statskuppet måtte flygte ud af landet. I dag bruges slottet kun til officielle opgaver og kongefamilien har i stedet hjemme i Zarzuela Paladset.

Jeres program skal helt sikkert også indeholde en tur til nogle af byens markeder. Her er San Miquel markedet et must at besøge. Markedet byder alverdens lokale råvarer og færdige specialiteter. Herfra kan I tage råvarerne med hjem, eller I kan nyde et måltid i en af stedets madboder. Opholder I jer i Madrid på en søndag, må I ikke gå glip af El Rastro markedet. Markedet byder både lokale og turister velkommen og byder på et væld af forskellige vare. Lad jer friste og nyd stemningen til dette hyggelige søndags-marked.

Er I til museer, skal I lægge vejen forbi Prado museet, Centro de Arte Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza-museet. På museerne finder I værker af de verdensberømte kunstnere; El Greco, Goya, Gaugin, Van Gogh, Hopper og Picasso. Museerne byder på masser af
spændende og interessante værker og rummer også kunst af mange andre kunstnere. På Centro de Arte Reina Sofia kan I bl.a. opleve det verdensberømte Picassoværk Guernica, som er med motiv fra 2. verdenskrig.

Er I til søde snacks, kan I ikke undvære at lægge vejen forbi San Ginés og få Spanske churros i udgaven chocolat con churros, som efter sigende skulle være byens bedste.

Madrid har et utal af seværdigheder at tilbyde på jeres storbyferie. Har I flere dage, kan I uden problemer finde ekstra oplevelser at pryde ferien med. Og dermed få mere på jeres program til storbyferie i Madrid. Start med at booke jeres feriebolig i Madrid ved Feline Holidays.

Vælg mellem 137 sommerhuse

Andre artikler om Madrid

 • Storbyferie i Madrid priser

  I Madrid kan I få en oplevelsesrig ferie. Besøg den gamle banegård som i dag fungerer som tropisk have. Læg vejen forbi verdens ældste restaurant og nyd en middag efter dagens oplevelser. Oplev en Flamenco på de mange dansesteder og slut aftenen af med en chocolat con churros hos byens mest populære churrosrestaurant.
  Emne nr.: 507-8657
 • Storbyferie i Madrid

  Besøg de kendte og mindre kendte steder i Madrid. Tag f.eks. til Matadero Madrid og oplev stedets mange events og kulturarrangementer. Besøg det romantiske museum og få et indblik i borgerskabets liv som det var i 1800-tallet. Besøg ikke mindst et af de mange markeder i byen. Bevæger I jer til et af de mindre kendte San Antón og la Paz markederne tilbydes i lokale råvarer af højeste kvalitet.
  Emne nr.: 507-9448
 • Sommerhus i Madrid

  Med et sommerhus i Madrid kan I få masser af oplevelser i og omkring Spaniens hovedstad. Besøg byens mange pladser og nyd livet og stemningen der spreder sig på pladserne. I kan også opleve det kongelige palads, som dog ikke længere er beboet af den Spanske kongefamilie. Tager I på en dagstur ud af Madrid, kan I opleve den fantastiske historiske og velbevarede by, Toledo.
  Emne nr.: 507-8235
Vis alle artikler om Madrid

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.