Start jeres oplevelser med en ferielejlighed i Madrid centrum. Herfra er der ikke langt til en af byens vigtigste pladser lige i centrum; Puerta del Sol. Nyd livet på pladserne eller bevæg jer mod de mere rolige grønne åndehuller, som byen rummer et utal af. Om I er til shopping på Gran Via, eller om I er mere til fodbold, så byder Madrid på masser af oplevelser.
Vælg mellem 59 sommerhuse
Emne nr.: 507-9051
Emne nr.: 507-9051

Madrids mange sider

I centrum af Madrid finder I et stort udvalg af lejligheder. Herfra kan I inden for kort tid nå Placa Puerta del Sol, som opfattes som Madrids centrum, det kongelige palads og meget andet.

Vil I besøge et af Madrids eksklusive områder, skal I lægge vejen forbi Salamanca kvarteret. Her finder I nogle af byens mest eksklusive restauranter og butikker. Er I fodboldinteresserede, er det også i Salamanca kvarteret, I skal lægge vejen forbi Santiago Bernabéu, hjemmebanen for fodboldholdet Real Madrid. Stadionet kan rumme intet mindre end 81.044 tilskuere og har været benyttet af Real Madrid siden dets opførsel i 1947. Et andet sted i byen huserer fodboldklubben Atletico Madrid. Klubben har hjemmebane på Metropolitano stadionet i bydelen San Blas-Canillajas og kan huse hele 67.703 tilskuere.

Er I mere til shopping, må I ikke misse et besøg på Gran Via. Gaden huser diverse internationale brands og er et af de største shoppingområder i Madrid. Langs gaden finder I også adskillige shoppingcentre, som er indrettet i bygninger der tidligere husede teatre. Gaden er også gennem tiden blevet kaldt Madrids Broadway, da gaden tidligere var hjemsted for mange teatre.

Når I trænger til ro fra det pulserende liv i Madrids gader, kan I plante jer på en bænk i en af Madrids mange parker. Betragt livet i parken, nyd det grønne eller ro en tur i de søer, som befinder sig i nogle af de grønne åndehuller. En rotur kan bl.a. finde sted på Estanque søen i El Ritiro parken.

Vil I derimod hellere opleve byens pulserende liv, kan I lægge vejen forbi en af de mange pladser rundt om i byen. Blandt de mest kendte pladser i Madrid finder i Plaza Puerta del Sol, Plaza de España, Plaza Mayor og Plaza de Armas. På pladserne færdes hver dag et hav af mennesker og de byder på hver deres finurligheder og kendetegn. De er bestemt alle et besøg værd.

Vil I holde ferie og samtidig være midt i alle Madrids herligheder, så lej en ferielejlighed i Madrid centrum og hav det bedste udgangspunkt for jeres ferie.

Vælg mellem 59 sommerhuse

Andre artikler om Madrid

 • Storbyferie i Madrid program

  Storbyferie i Madrid byder på lidt af hvert og programmet kan fyldes med alverdens oplevelser og indtryk. Lad jer inspirerer af byens mange markeder, bliv opslugt af museernes smukke og udfordrende kunstværker. Besøg det kongelige palads og bliv overvældet over dets størrelse. Glem heller ikke at spise churros, som er et must til programmet på jeres storbyferie i Madrid.
  Emne nr.: 507-9429
 • Storbyferie i Madrid priser

  I Madrid kan I få en oplevelsesrig ferie. Besøg den gamle banegård som i dag fungerer som tropisk have. Læg vejen forbi verdens ældste restaurant og nyd en middag efter dagens oplevelser. Oplev en Flamenco på de mange dansesteder og slut aftenen af med en chocolat con churros hos byens mest populære churrosrestaurant.
  Emne nr.: 507-8657
 • Storbyferie i Madrid

  Besøg de kendte og mindre kendte steder i Madrid. Tag f.eks. til Matadero Madrid og oplev stedets mange events og kulturarrangementer. Besøg det romantiske museum og få et indblik i borgerskabets liv som det var i 1800-tallet. Besøg ikke mindst et af de mange markeder i byen. Bevæger I jer til et af de mindre kendte San Antón og la Paz markederne tilbydes i lokale råvarer af højeste kvalitet.
  Emne nr.: 507-9448
Vis alle artikler om Madrid

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.