Oplev en af verdens grønneste storbyer. Madridbyder på et utal af grønne åndehuller med ro væk fra gadernes travlhed. Besøg et af byens kendte museer og oplev kunst af flere af de største kunstnere. Som kontrast til byens grønne åndehuller finder I de travle og smukke pladser og lange gader. Lad jer inspirerer af hovedstadens mange muligheder og hold ferie i en feriebolig i Madrid.
Vælg mellem 118 sommerhuse
Emne nr.: 507-8788
Emne nr.: 507-8788

Det gamle og moderne Madrid

Find et feriehus i Madrid så er I klar til at indtage byens mange tilbud og muligheder.

Tæt på hinanden i det østlige Madrid finder I Prado-museet, Thyssen-Bornemisza-museet og Centro de Arte Reina Sofia. Museerne byder alle på berømt og eftertragtet kunst. I finder bl.a. værker af kunstnerne El Greco, Goya, Van Gogh og Picasso. Vil I opleve værker af disse store kunstnere er de tre museer bestemt et besøg værd.

Madrid byder også på spændende markeder, heriblandt San Miquel markedet. Er I i byen en søndag, er det også værd at lægge besøget forbi El Rasto markedet, som kun finder sted om søndagen. På markederne finder I friske råvare og spændende lokale specialiteter.

Besøger I Madrid, er et besøg på et af de lokale markeder bestemt et must-see. I kan finde spædende madvare, måske endda diverse små tapasretter, som kan indtages i jeres feriehus i Madrid, mens I nyder et par timer væk fra byens travlhed.

På byens mange pladser kan I opleve livet og travlheden i Madrid. Stop op på Madrids smukkeste plads, Plaza de España og se hvordan nye og gamle bygninger ligger side om side og forener det gamle og det moderne Madrid. I kan også lægge vejen forbi byens mest kendte plads Puerta del Sol opkaldt efter den middelalderlige byport af samme navn.

Midt i storbyen finder I et af byens mange grønne åndehuller El Ritiro. Her kan I slentre i parkens grønne områder, besøge krystalpaladset og rosenhaven eller ro en tur på Estanque søen. Her kan I nyde de grønne områder, slappe af og gå ture som ikke er præget af storbyens trafik og travle liv.

Tilbage i Madrids pulserende liv kan I tage på shopping på gaden Gran Via. Her finder I gaden som aldrig sover, den byder bl.a. på et af byens vigtigste shopping områder, teatre og biografer.

Er I klar til at indtage Spaniens hovedstad og alt hvad den byder på? Så er et feriehus i Madrid det perfekte udgangspunkt.

Vælg mellem 118 sommerhuse

Andre artikler om Madrid

 • Storbyferie i Madrid program

  Storbyferie i Madrid byder på lidt af hvert og programmet kan fyldes med alverdens oplevelser og indtryk. Lad jer inspirerer af byens mange markeder, bliv opslugt af museernes smukke og udfordrende kunstværker. Besøg det kongelige palads og bliv overvældet over dets størrelse. Glem heller ikke at spise churros, som er et must til programmet på jeres storbyferie i Madrid.
  Emne nr.: 507-9429
 • Storbyferie i Madrid priser

  I Madrid kan I få en oplevelsesrig ferie. Besøg den gamle banegård som i dag fungerer som tropisk have. Læg vejen forbi verdens ældste restaurant og nyd en middag efter dagens oplevelser. Oplev en Flamenco på de mange dansesteder og slut aftenen af med en chocolat con churros hos byens mest populære churrosrestaurant.
  Emne nr.: 507-8657
 • Storbyferie i Madrid

  Besøg de kendte og mindre kendte steder i Madrid. Tag f.eks. til Matadero Madrid og oplev stedets mange events og kulturarrangementer. Besøg det romantiske museum og få et indblik i borgerskabets liv som det var i 1800-tallet. Besøg ikke mindst et af de mange markeder i byen. Bevæger I jer til et af de mindre kendte San Antón og la Paz markederne tilbydes i lokale råvarer af højeste kvalitet.
  Emne nr.: 507-9448
Vis alle artikler om Madrid

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.