Artikler

 1. Feriebolig Fuerteventura

  Hvide paradisiske strande, skønt badevand og kulinariske lækkerier udført med inspiration fra hele verden. Hvis det lyder som indholdet på en vellykket ferie for jer – så kom med til den spanske ø Fuerteventura, hvor sol, strand og dejlige oplevelser venter!
  4-værelses fritstående hus til 6 personer med tilhørende pool, beliggende i rolige omgivelser i Gran Tarajal på Fuerteventura.
 2. Feriebolig Lanzarote

  Med 300 solskinsdage om året, et utal af skønne sandstrande og uforstyrrede bugter med lavt badevand er Lanzarote et yndet valg, når familieferien skal planlægges. Charmerende badebyer med strandpromenader, palmer og smukke hvide huse med grønne vinduer fuldender billedet af et ægte ferieparadis.
  3-værelses feriehus til 4 personer med dejlig have og pool, beliggende i Playa Blanca på Lanzarote.
 3. Feriebolig Gran Canaria

  Gran Canaria er det ultimative bade- og solferieparadis. Vælg blandt cirka 60 km strande, hvor I let kan finde jeres favorit, hvad enten I ønsker livlig aktivitet eller ro og fred. Skønne naturparker og spændende museer samt byliv med både historisk charme og moderne indkøbsmuligheder rummer den dejlige spanske ø også!
  Dejlig feriebolig til 4 personer med skøn have og pool beliggende i Maspalomas på Gran Canaria.
 4. Feriebolig Tenerife

  Unikke naturoplevelser venter jer på Tenerife, som byder på Spaniens højeste bjerg, flere skønne naturparker samt ikke mindst et væld af vidunderlige badestrande. Vandland, hvalsafari, vandreture eller afslappende stunder med lækre tapas og en kølig forfriskning. Vælg selv - og få en herlig, vellykket ferie på Tenerife.
  Som en del af et kompleks bestående af 5 lejligheder med fælles pool, ligger denne skønne ferielejlighed til 4 personer i Buenavista på Tenerife.
 5. Feriebolig La Palma

  La Palma kaldes den smukke ø. Den idylliske natur med vulkaner, frodige skove, skønne strande og klare stjernehimmel viser årsagen til navnet. Ta' på vandretur blandt vulkankratere, kløfter og vandfald, nyd synet og lyden af havet og snorkel jer til uforglemmelige og farvestrålende oplevelser.
  La Palma_Depositphotos_339358286_S
 6. Feriebolig De Kanariske Øer

  Blå himmel, solskin og 20-30 graders varme stort set hele året igennem - der er ikke noget at sige til at det er utroligt populært at tage til De Kanariske Øer. Pragtfulde sandstrande, flotte vulkaniske landskaber og masser af skønne ferieoplevelser venter jer.
  Børnevenligt og moderne feriehus til 10 personer med udendørs swimmingpool beliggende ved havet af Veril Playa, Maspalomas.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier