Unikke naturoplevelser venter jer på Tenerife, som byder på Spaniens højeste bjerg, flere skønne naturparker samt ikke mindst et væld af vidunderlige badestrande. Vandland, hvalsafari, vandreture eller afslappende stunder med lækre tapas og en kølig forfriskning. Vælg selv - og få en herlig, vellykket ferie på Tenerife.
Vælg mellem 956 sommerhuse
Som en del af et kompleks bestående af 5 lejligheder med fælles pool, ligger denne skønne ferielejlighed til 4 personer i Buenavista på Tenerife.
Som en del af et kompleks bestående af 5 lejligheder med fælles pool, ligger denne skønne ferielejlighed til 4 personer i Buenavista på Tenerife. Lejligheden ligger ved kanten af en bananplantage og kun 700 m fra golfbanen. Emne nr. 255-BUV141

Tenerife er den største af De Kanariske Øer, og har en beliggenhed kun ca. 300 kilometer fra Afrikas kyst, hvilket giver et mildt og solrigt klima året rundt. Faktisk et klima, der ved kysterne nærmest minder om evigt forår. Lige som de øvrige øer i gruppen er Tenerife af vulkansk oprindelse, og øen rejser sig stejlt fra havet til en caldera - Las Cañadas – ca. 2.200 meter over havet. En caldera er betegnelsen for den kraterlignende formation, der fremkommer når en vulkan synker sammen efter et stort udbrud.

Glæd jer til at slappe af og nyde ferien sammen på de mange lækre strande, og har I lyst til også at være aktive, byder det skønne, lune Atlanterhav på virkelig gode muligheder for dykning samt forskellige former for vandsport. Cykelentusiaster kan desuden prøve kræfter med ruten fra Nord- til Sydtenerife.

Ønsker I afveksling fra strand og hav kan familiens dedikerede vandhunde også boltre sig i AquaLand Tenerife på Costa Adeje. Attraktionen tilbyder vandaktiviteter på stort set alle tænkelige måder – kombineret med enten afslapning, leg eller hårrejsende adrenalinsus. Desuden kan I her overvære et helt fantastisk delfinshow, og efterfølgende lære en masse om de charmerende og legesyge delfiner med et besøg i ”Dolphin Planet”.

Der findes også en lang række muligheder for at komme på såvel hval- som delfinsafari. Især øens sydvestlige kyst er et perfekt sted at opleve ikke mindre end 26 forskellige hvalarter på åbent hav.

Øens vilde og fantastisk skønne natur kan I nyde bl.a. i Teno Naturpark, Anaga Naturpark eller i Teide Nationalpark. I sidstnævnte ligger Pico del Teide, der både er Spaniens højeste bjerg og samtidig verdens tredje største vulkan, som rager hele 3718 meter op over havets overflade. Pico del Teide er den største seværdighed i Teide National Park, og er faktisk synlig fra stort set hvilken som helst lokation på Tenerife. I kan komme op til toppen af Teide med svævebane, og herfra venter en formidabel udsigt helt over til naboøen Gran Canaria.

Oplev en dejlig uforstyrret stund i ro og fred på en vandretur i Tenerifes unikke naturområder. Der findes mange gode vandrestier på øen bl.a. Rambla de Castro, Masca-kløften, Monte del Agua og Cruz del Carmen – Punta del Hidalgo.

Tenerife har gode shoppingmuligheder – især hvis det er elektronik, tasker og smykker, I er på udkig efter. Prøv også at besøge et af de hyggelige, stemningsfyldte markeder som findes bl.a. i byerne Los Cristianos og Fañabe. De nævnte steder er det som regel muligt at ”prutte om prisen” og gøre en god handel.

Blandt de forskellige typer museer på Tenerife kan eks. fremhæves ARTlandya, som har udstilling af over 600 dukker og bamser samt et integreret dukkeværksted, hvor tilblivelse af håndlavede dukker kan ses trin-for-trin. Andre bud på interessante museer er Museo de la Naturaleza y el Hombre og Museo de Historia y Antropologia de Tenerife.

Gå heller ikke glip af højdepunkterne i den kulinariske del af Tenerife. Blandt de mange skønne specialiteter skal først og fremmest nævnes de mange tapasvariationer samt de mange lokale retter med friske fisk og skaldyr.

Leje af sommerhus på Tenerife med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus på Tenerife med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning på Tenerife er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus på Tenerife nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Tenerife - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus på Tenerife. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie på Tenerife. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus på Tenerife hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Tenerife her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus på Tenerife, et feriehus på Tenerife eller en feriebolig på Tenerife er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline er ferie på Tenerife til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Tenerife nu!

Vælg mellem 956 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 11 overnatninger 2024 januar
Meget stille og roligt. Kort afstand til både by og natur med vandrestier. Meget lokalt, væk fra strandpromenader, men der går busser til de steder ??
Adeje

Andre artikler

  1. Feriebolig De Kanariske Øer

    Blå himmel, solskin og 20-30 graders varme stort set hele året igennem - der er ikke noget at sige til at det er utroligt populært at tage til De Kanariske Øer. Pragtfulde sandstrande, flotte vulkaniske landskaber og masser af skønne ferieoplevelser venter jer.
    Børnevenligt og moderne feriehus til 10 personer med udendørs swimmingpool beliggende ved havet af Veril Playa, Maspalomas.
  2. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.