Emne nr.: 356-ES-00030-03
Emne nr.: 356-ES-00030-03

Det er altid hyggeligt at arrangere ferien sammen. Lej en villa og lad hele familien være en del af planlægningen. Hvor vil I hen, og hvad kan man lave i området? Når I har undersøgt, hvilke oplevelser I kan se frem til, kan I begynde at glæde jer til ferien begynder.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter den villa, der skal danne rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende villaer. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde præcis den villa, der passer til din familie.

Når din søgning efter ”playa blanca lanzarote villa pool” er ved at være ved ovre, fordi du har fundet netop den villa, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen gennemført, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig din villa i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Din søgning efter ”playa blanca lanzarote villa pool” har ført dig til denne side, og det er faktisk et stort skridt på vejen. Det er nemlig hos Feline Holidays, at du finder det mest omfattende udvalg af villaer med swimmingpool. Her på siden har du derfor de bedste muligheder for at finde det helt rigtige sted - og når du har fundet din villa, kan du nemt og hurtigt gennemføre bookingen online. Det varer kun et øjeblik.

En villa med pool er det oplagte valg, når luksus og forkælelse står i toppen af jeres ønskeseddel. Poolafdelingens hyggelige atmosfære forstærkes af det tropeagtige klima, som hersker året rundt. Det er næsten, som om tiden står stille. Den tid, I savner til at være sammen i hverdagen, er der en overflod af i den villa, I er faldet for.

Uanset om du er ved at tilrettelægge et kortere eller et længere ophold, kan I roligt se frem til en ferie på første klasse. Det er ikke nødvendigt at afsætte en hel uge; 3-4 dage er for eksempel meget passende til en miniferie eller et (forlænget) weekendophold.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Playa Blanca på den sydlige del af Lanzarote finder I alle øens skønheder - sandstrande, turkisblåt vand og sol hele året rundt.

Øst Playa Blanca ligger naturreservatet Los Ajaches, hvor I kan finde de smukkeste og mest spektakulære strande i området. De enestående sandstrandene kan nås til fods på en kort vandretur mellem klippeformationerne.

Den bekendte undervandsverden Museo Atlántico ved Playa Blanca, inviterer besøgende på en tur ind i den ukendte verden i dybderne.

Der er regelmæssigt markeder i Playa Blanca, hvor I kan købe alle mulige ting: smukker, kunsthåndværk, lædervarer og souvenirs.

De, der gerne vil være aktive, kan finde et stort og varieret udbud i Playa Blanca. Der er både surfing, kitesurfing, windsurfing, kano- og kajaksejlads, tennis og mulighed for at dykke.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af villaer til den laveste, pris. Der er prisgaranti på samtlige villaer, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker en villa gennem os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde den villa, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af villaer og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 63 sommerhuse