Emne nr.: 306-ES6155.604.1
Emne nr.: 306-ES6155.604.1

Jo større en mængde af villaer med swimmingpool du kan vælge mellem, jo bedre chancer er der for, at du kan finde den ideelle ramme omkring familiens forestående ferie. Netop derfor er du kommet til den helt rigtige side. Her får du nemlig adgang til den største mængde af villaer med pool - og det er både nemt og enkelt at leje den villa, du helst vil have.

Det er en ganske særlig oplevelse at tage på ferie i en villa, der er opført i attraktive omgivelser. Hele familien kan godt begynde at glæde sig til et skønt ophold på første klasse. Her er fri adgang til poolafdelingen med det tropiske klima, når som helst det passer jer. Samtidig er der naturligvis også nem adgang til udflugter i lokalområdet omkring jeres villa.

Det er altid en udfordring at skulle koordinere flere familiemedlemmers kalendere - og opgaven bliver på det nærmeste umulig at løse, hvis det er uden for skolernes ferieperioder. Du behøver dog ikke at opgive tanken om et velfortjent afbræk i hverdagen. Løsningen er lige til: Book en weekend eller en miniferie, der for eksempel varer 2-4 dage. Det kan alle finde tid til, og det vil være sundt for hele familien at trække stikket i nogle dage.

En villa er det ideelle valg, når tiden igen er inde til at samle familie eller venner. Om det kun er for et par dage eller en længere periode, er en villa et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde nøjagtig den villa, der matcher dine behov, har det væsentlig betydning, at du får så mange villaer at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid tilbyder det største udvalg af villaer.

At finde din villa er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er klaret, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Puerto de la Cruz er en af Tenerifes største byer. Hvert år besøges byen af flere hundredetusinde gæster, der vil nyde ferien på den fine strand, slentre gennem de velplejede haver og se de spændende seværdigheder.

Playa de Martiánez er grundet sin stærke bølgegang et populært område blandt surfere. Dem, der gerne vil lære at ride på bølgen blå, kan melde sig til ved en af de mange surfskoler i Puerto de la Cruz.

Det arkæologiske museum i Puerto de la Cruz befinder sig i et hus fra det 19. århundrede. Her finder man en masse spændende udstillinger, deriblandt de mumificerede jordiske rester af byens indfødte.

I den østlige del af bugten San Telmo ved Puerto de la Cruz står et hvidkalket kapel fra det 18. århundrede. Nedenfor finder man en populær strand med vulkansk sand og en livlig strandpromenade.

Smukke orkideer og et område med leguaner finder man i Sitio Litres parkanlæg ved Puerto de la Cruz. I denne rolige oase finder man en hyggelig café.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for den villa, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder den villa, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din villa, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til den villa, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 33 sommerhuse