Emne nr.: 147-EGR258
Emne nr.: 147-EGR258

En villa kan opfylde en række ønsker. Her er plads til både at slappe af og til at være aktive. Nyd tiden sammen i den villa, I falder for, og skab den ferie I har drømt om.

Jo flere villaer du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde præcis den villa, der imødekommer dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af villaer, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Efter at søgningen er ovre, og du sidder tilbage med den villa, du helst vil have, er det tid til at få overstået bookingen. Der er ingen grund til at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Skal ferien have fuld skrue i år? Så er en villa med luksusindretning svaret. Her får I jeres helt egen pool med i købet, og I bestemmer selv, om I vil bade 1,2 eller 10 gange om dagen! Nyd den ekstra følelse af luksus og velvære samt pladsen til leg og fornøjelse, når I lejer en villa med luksuriøse faciliteter.

Luksusferien er blevet en populær ferieform, fordi man trænger til at blive forkælet, når det endelig er ferietid. Vær derfor velforberedt når det handler om ferien i en villa med luksusindretning. Jo tidligere I booker, jo større vil udvalget i sagens natur være. Når der er styr på bookingen af den villa, I helst vil have, kan I roligt begynde at se frem til ferien i rendyrket luksus.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det populære feriemål Maspalomas er det ideelle sted for rekreativ ferie med masser af sol og sommer.

Det er en fantastisk oplevelse at se delfiner i den fri natur. Det er muligt at booke passende bådture, så I kan opleve de elskelige havdyr helt tæt på.

Cruz de Tejeda er med sin højde på 1.500 m den højeste passage på Gran Canaria og er et af de mest populære udsigtspunkter på øen. I skal huske at tage en jakke med på denne tur, da passatvinden godt kan blæse meget kraftigt heroppe.

Ikke langt fra Artenara finder I adskillige træhuse, hvoraf nogle stadig er beboet. Det er bestemt værd både at se og besøge disse huleboligere.

Den 3 km lange strand i Las Palmas er en af de smukkeste bystrande i verden. Her finder I lyst og gyldenbrunt sand og rent vand. Den livlige strandpromenade Paseo de las Canteras inviterer jer til at spadsere, slappe af og shoppe.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for den villa, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Skulle du finde den villa, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din villa, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til den villa, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 142 sommerhuse