Gran Canaria er det ultimative bade- og solferieparadis. Vælg blandt cirka 60 km strande, hvor I let kan finde jeres favorit, hvad enten I ønsker livlig aktivitet eller ro og fred. Skønne naturparker og spændende museer samt byliv med både historisk charme og moderne indkøbsmuligheder rummer den dejlige spanske ø også!
Vælg mellem 783 sommerhuse
Dejlig feriebolig til 4 personer med skøn have og pool beliggende i Maspalomas på Gran Canaria.
Dejlig feriebolig til 4 personer med skøn have og pool beliggende i Maspalomas på Gran Canaria. Her er der god plads til rekreation og afslapning såvel udendørs som indendørs. Emne nr. 208-LPA03054F-17

Den spanske ø Gran Canaria er en vidunderlig, familievenlig destination, der kan præsentere ikke mindre end ca. 60 km skønne strande fordelt på 236 kilometer kyststrækning, dejlige nationalparker, spændende museer foruden ved herlige shoppingmuligheder. Læg dertil at alle disse aktivitetsmuligheder er til rådighed i et meget stabilt sommer-året-rundt klima. Perfekte betingelser for en vellykket ferietid sammen!

Gran Canaria er indiskutabelt et bade- og solferieparadis. Øen har smukke sandstrande for enhver smag, bløde klitter og vidunderligt, lunt badevand. San Agustin og Amadores er eksempler på rolige og fredelige familievenlige strande, mens Maspalomas og Playa del Inglés modsat byder på fest og aktivitet.
Puerto Rico hører til blandt Gran Canarias mest populære feriesteder – et område med ca. 340 årlige solskinsdage, en skøn, fin sandstrand og gode muligheder for bådudflugter.
På Gran Canaria har I optimale forhold for lange dasedage på stranden, hvor I uforstyrret kan slappe af og hygge jer, lege med børnene og selvfølgelig tage en forfriskende dukkert så tit, I har lyst.

Øens hovedstad er byen Las Palmas de Gran Canaria, der ligger naturskønt placeret på den nordøstlige del af øen omgivet af to bugte med tilhørende dejlige strande. Byen Las Palmas de Gran Canaria blev grundlagt helt tilbage i 1478, og besidder derfor en ganske imponerende historisk og kulturel arv. Hovedvægten af denne findes i byens ældste kvarter, Vegueta-området, der har været på listen over UNESCO’s Verdenskulturarv siden 1990. Las Palmas de Gran Canaria er samtidig en moderne by med masser af liv og aktivitet, spændende og eksklusive forretninger samt skønne spisesteder.
Tag også en udflugt til de interessante museer Museo Elder de la Ciencia y la Tecnología og Canarian Museum.

Den lille, charmerende landsby Firgas, vest for hovedstaden, har en unik seværdighed i form af et kunstigt anlagt, 30 meter langt vandfald beliggende midt i den historiske bykerne. I Firgas findes et skønt udsigtspunkt fra pladsen ved kirken San Roque, hvor I kan nyde det betagende syn ud over hele den nordlige del af Gran Canaria. Byen har desuden en gammel, restaureret vandmølle, der er den ældste af sin slags, der stadig er i funktion på øen.

I den sydlige del af Gran Canaria ligger Ayagaures Naturpark med temaparken Mundo Aborigen, som formidler De Kanariske Øers kultur og historie. Temaparken kan bedst beskrives som et friluftsmuseum i naturskønne omgivelser, hvor I kan komme tæt på både natur og dyr, og desuden blive klogere på, hvordan livet formede sig på dette sted for mere end 2.000 år siden.

Leje af sommerhus på Gran Canaria med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus på Gran Canaria med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning på Gran Canaria har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus på Gran Canaria nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Gran Canaria - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus på Gran Canaria. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie på Gran Canaria. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus på Gran Canaria hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Gran Canaria her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus på Gran Canaria, et feriehus på Gran Canaria eller en feriebolig på Gran Canaria er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie på Gran Canaria til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Gran Canaria nu!

Vælg mellem 783 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig De Kanariske Øer

    Blå himmel, solskin og 20-30 graders varme stort set hele året igennem - der er ikke noget at sige til at det er utroligt populært at tage til De Kanariske Øer. Pragtfulde sandstrande, flotte vulkaniske landskaber og masser af skønne ferieoplevelser venter jer.
    Børnevenligt og moderne feriehus til 10 personer med udendørs swimmingpool beliggende ved havet af Veril Playa, Maspalomas.
  2. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.