Med 300 solskinsdage om året, et utal af skønne sandstrande og uforstyrrede bugter med lavt badevand er Lanzarote et yndet valg, når familieferien skal planlægges. Charmerende badebyer med strandpromenader, palmer og smukke hvide huse med grønne vinduer fuldender billedet af et ægte ferieparadis.
Vælg mellem 401 sommerhuse
3-værelses feriehus til 4 personer med dejlig have og pool, beliggende i Playa Blanca på Lanzarote.
3-værelses feriehus til 4 personer med dejlig have og pool, beliggende i Playa Blanca på Lanzarote. Huset er moderne og komfortabelt indrettet og ligger i rolige omgivelser. Emne nr. 306-ES6680.638.1

Hovedstaden Arrecife er især kendt for shoppinggaden León y Castillo, hvor der også er forlystelser for børn og en god turistinformation. På en lille ø, forbundet med byen via en vindebro, ligger Castillo de San Gabriel. Borgen blev bygget i 1590 for at modstå piratangreb. I dag er borgen et arkæologisk museum. Borgen Castillo de San Josè fra 1779 er et af de bedste museer for moderne spansk kunst på De Kanariske Øer. Arrecife har også øens største fiskerihavn Puerto de Naos. Går man derud til fods inden fra byen, kommer man forbi lagunen Charco de San Ginès, der er et skønt og fredeligt sted.

Lanzarotes gamle hovedstad Teguise er en stemningsfyldt by, hvor I kan opleve den største udendørs bazar på De Kanariske Øer. Det berømte søndagsmarked tiltrækker både fastboende og turister, og her kan I købe og prutte om prisen på alt fra lokale specialiteter som kanariske kniplinger og håndlavede lædervarer, brugskunst og fødevarer. De mere end 360 boder fylder ikke kun den smukke plaza med også de brostensbelagte gader rundt om denne. Markedsstemningen fuldendes af optrædende dansere og musik fra panfløjteorkester. Afslut dagens markedsbesøg med tapas og kolde drikke på en af byens caféer og nyd synet af den smukke kirke og de flotte hvidkalkede palæer.

Langs Lanzarotes østkyst ligger smukke badebyer side og side, f.eks. Costa Teguise, der også er et paradis for surfere, Puerto del Carmen, med fine butikker og restauranter, og Puerto Calero, der også er kendt for det særlige havnemiljø. Fælles for dem er de skønne sandstrande og det lave vand, der gør dem specielt velegnede for børnefamilier.

I naturskønne omgivelser på øens sydspids ligger den behagelige og rolige ferieby Playa Blanca. Her er gode shoppingsmuligheder, lækre restauranter og rigtig fine børnevenlige sandstrande. Den smukkeste af disse er Playa Papagayo.

I bugten på øens nordvest del i Chinijo's naturpark ligger La Famara-strand mellem fiskerlejet La Caleta de Famara og foden af den imponerende Famara-klippe. Den lyse sandstrand er mere end 5 km lang, og ved lavvande ligger vandet som et tyndt tæppe hen over sandet. Kysten er er perfekt til vandsport, og stranden er ideel til en afslappende dag i samvær med familien. Børnene kan plaske i det lave vand, og de voksne kan slappe af. Højvande indtræffer ved solnedgang, og med La Graciosa-øen i baggrunden fås en solnedgang ikke smukkere. Afslut dagen med lækre fiskespecialiteter på en af de mange udendørsrestauranter i La Caleta de Famara.

Aquapark Costa Teguise ligger på østkysten af Lanzarote og er øens eneste vandland. Her kan vandhunde i alle aldre nyde vandet og hygge sig med pools, rutsjebaner og andre aktiviteter. Ud over de våde forlystelser er der en indendørs paintball-bane, klatrevæg, ponyridning og et eventyrområde til børnene. Her er underholdning nok til en hel dag, og I kan få stillet sulten og slukket tørsten i parkens restauranter.

Oplev verden under havoverfladen på en ubådssafari. Turen starter ved Puerto Calero, og så går det 30 m ned i det smukke krystalklare vand, hvor fiskestimer i alle farver kommer helt tæt på koøjet. I kan også se barracudaer, rokker og skibsvrag. Følg med på en tv-skærm, når dykkere fodrer fiskene. Turen er en uforglemmelig oplevelse for hele familien. Der arrangeres også ture med glasbundsbåde. I vælger selv, om I vil bade eller snorkle, når båden kaster anker, eller bare nyde solen og det skønne syn over og under vandoverfladen. I kan også tage en tur i kajak eller med en bananbåd.

Familiens lystfiskere har en helt enestående chance for at komme med på havfiskeri på Atlanterhavet efter bl.a. dorada, tun og hajer. Turen starter ud om morgenen og varer hele dagen. Udstyr kan lejes, så solcremen er det eneste, I selv skal tage med. Fangsten må desværre ikke tages med på land, men selve fisketuren er en kæmpe oplevelse.

Landskabet i nationalparken Timanfaya ligner flere steder månelandskaber. Det helt specielle landskab med vulkaner, lavasletter og saltområder er hjemsted for flere forskellige fuglearter, bl.a. flamingoer, lærker og falke. Læg vandreturen forbi saltmarken, Salinas de Janubio, og den lille smaragdgrønne sø, Charco de los Clicos, der begge er resultater af vulkanudbrud. I besøgscentret kan både børn og voksne lære mere om vulkaner. I nationalparken har I også mulighed for at få en tidetur på en kamel.

Leje af sommerhus på Lanzarote med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus på Lanzarote med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning på Lanzarote har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus på Lanzarote nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Lanzarote - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus på Lanzarote. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie på Lanzarote. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus på Lanzarote hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Lanzarote her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus på Lanzarote, et feriehus på Lanzarote eller en feriebolig på Lanzarote er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie på Lanzarote til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Lanzarote nu!

Vælg mellem 401 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig De Kanariske Øer

    Blå himmel, solskin og 20-30 graders varme stort set hele året igennem - der er ikke noget at sige til at det er utroligt populært at tage til De Kanariske Øer. Pragtfulde sandstrande, flotte vulkaniske landskaber og masser af skønne ferieoplevelser venter jer.
    Børnevenligt og moderne feriehus til 10 personer med udendørs swimmingpool beliggende ved havet af Veril Playa, Maspalomas.
  2. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.