Emne nr.: 535-600714
Emne nr.: 535-600714

Når du leder efter ”villa la palma pool”, betyder det meget, at du får så mange villaer at vælge mellem som muligt. Herved får du nemlig de bedste chancer for at få opfyldt alle de ønsker og krav, du har til den villa, der skal danne udgangspunktet for familiens næste ferie. Hvad det punkt angår, er du landet det helt rigtige sted. Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der giver dig så mange villaer med pool at vælge mellem, som os.

Uanset hvilken villa du ender med at vælge, kan hele familien glæde sig til et ophold i attraktive rammer, som ligger langt ud over det sædvanlige. En swimmingpool er den ultimative luksusoplevelse i en villa, så der venter jer i den grad en ferie på første klasse. Gåture og udflugter i nærområdet er naturligvis også en mulighed.

Om end der fortsat er mange, der tager af sted i 1-2 uger, er miniferie og (forlængede) weekendophold i en villa med pool blevet en stadigt mere populær ferieform. Det kan være ret vanskeligt at finde en hel uge i kalenderen, så en miniferie på 3-4 dage er et rigtig godt alternativ for alle, der trænger til at slippe væk hjemmefra og samtidig gerne vil forkæle sig selv med et super attraktivt ophold.

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og netop de ferieoplevelser, I selv skaber, er en væsentlig del af glæden ved at tage på ferie i en villa. I kan frit veksle mellem afslapning i jeres hyggeligt indrettede villa og de ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet.

I din søgning efter en villa har det afgørende betydning for dig, at du får så mange villaer som muligt at vælge mellem. Herved forøger du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af villaer angår, er du i de bedste hænder. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af villaer. Hver eneste dag, året rundt.

At finde din villa er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være på udkig efter samme villa som dig. Derfor: Få overstået bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Øen La Palma ligger i Atlanterhavet og er en del af provinsen Santa Cruz de Tenerife. Hovedstaden på øen hedder Santa Cruz de La Palma.

I bør ikke glip af et besøg i nationalparken Caldera de Taburiente, som ligger midt på øen. Her venter der jer en vidunderlig natur.

Avenida Maritima er en stor turistmagnet på La Palma med sine kærligt restaurerede huse og balkoner. Denne gade fører langs havet, hvor I kan slentre gennem mange dejlige butikker eller sidde på en af de skønne caféer. I skal dog være forsigtige, når der er høj bølgegang, da bølgerne kan skylle over kajmuren. Denne hændelse er bestemt et snapshot værd.

Den lille fiskerlandsby Los Cancajos ligger ikke langt fra lufthavnen på den østlige del af øen. Byen er især populær blandt dykkere, der gerne vil udforske undervandsverdenen ved Los Canajos strand.

På en spadseretur gennem lystbådehavnen i Santa Cruz med sine 180 ankerpladser, kan I se smukke både og yachter. Derefter kan I gå en tur gennem den nærliggende gamle bydel.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af villaer til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige villaer, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du booker en villa hos os.

Hvis du skulle finde den villa, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en villa, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har særlige ønsker til din villa.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af villaer. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 144 sommerhuse