Artikler

 1. Billig ferie Kroatien

  Leder du efter en billig ferie? Kroatien er svaret. Her får du sydeuropæisk stemning med palmer, krystalklart vand, sol og varme til lavpris. Spørg bare Vibeke Brandt.
  billig ferie kroatien_133-CIK969
 2. Feriebolig Rab

  Øen Rab i Kroatien byder på lækkert badevand, optimale muligheder for vandsport samt spændende gastronomi, der er inspireret af både det italienske og græske køkken. På den vestlige side ligger byen Rab – en historisk perle, smuk, velbevaret og særdeles interessant!
  3-værelses lejlighed på 60 m² til 6 personer beliggende i et smukt flerfamiliehus i bydelen Palit, 2 km fra centrum af Rab.
 3. Feriebolig Kvarner Bugt

  Kvarner Bugt har et stort udvalg af helt vidunderlige strande med herligt, turkisblåt badevand. Området har en spændende historie, der afspejler sig i mange typer af seværdigheder og arkitektur.
  3-værelses halvt dobbelthus til 5 personer beliggende i Bregi, 4 km fra Opatija. Til huset hører en dejlig udendørs fælles pool og jacuzzi.
 4. Feriebolig Pula

  Pula er et ferieparadis ved det skønne Adriaterhav. Området er kendt for sit milde klima, den uspolerede natur og de mange smukke strande. Byen har en meget stor kulturarv og en lang historie, der går tilbage til Romertiden. Brug dagen ved stranden, tag på sejltur til nogle af de andre smukke steder langs kysten, udforsk byens markeder eller besøg Nationalparken Brijunis safari- og etnologi park.
  Funktionelt indrettet ferielejlighed til 3 personer beliggende i en familieejendom i byen Stinjan.
 5. Feriebolig Istrien

  Vidunderlige strande ved azurblåt hav, atmosfærefyldte kystbyer, grotter, flot naturpark samt helt unikke kulturhistoriske attraktioner. Lyder det ikke som et godt oplæg til jeres næste vellykkede ferie sammen?
  Denne dejlige ferielejlighed til 4 personer ligger ved havet i Ravni, som er kendt for sine vidunderlige strande.
 6. Feriebolig Zadar

  Zadar har en lang og dramatisk historie bag sig, og fremstår i dag som en særdeles interessant by med mange spændende seværdigheder. Desuden er Zadar omgivet af skønne badestrande ud til det dejlige, azurblå Adriaterhav samt naturskønne nationalparker med mange aktivitetsmuligheder.
  Smukt og praktisk indrettet lejlighed til 2 personer beliggende i stueetagen i byen Zadar.
 7. Feriebolig Trogir

  Trogir er en utrolig spændende by med en lang og dramatisk historie, der gør, byen i dag har mange interessante og fascinerende seværdigheder at byde på, samt en hel bydel repræsenteret på UNESCO’s Verdensarvsliste. Nyd atmosfæren på de livlige markeder i byen og tag en svalende dukkert fra byens dejlige badestrande ud i det azurblå Adriaterhav.
  Denne moderne indrettede ferielejlighed til 5 personer med tilhørende pool, er helt ideelt til familien med børn. Lejligheden ligger i Trogir.
 8. Feriebolig Dalmatien

  Dalmatien har indholdet til en vellykket ferie for hele familien. Det er en utrolig smuk region med en spændende fortid. Gå på opdagelse i de fantastiske gamle byer med historiske seværdigheder, og drag på oplevelsesrige udflugter, både til lands og vands, til de skønne nationalparker.
  Dette praktisk indrettede feriehus til 6 personer er beliggende i Omis-Krilo Jesenice, på en lille bakke og har en betagende udsigt over havet og øerne.

Filter

Artikeltyper
Geografier