Pula er et ferieparadis ved det skønne Adriaterhav. Området er kendt for sit milde klima, den uspolerede natur og de mange smukke strande. Byen har en meget stor kulturarv og en lang historie, der går tilbage til Romertiden. Brug dagen ved stranden, tag på sejltur til nogle af de andre smukke steder langs kysten, udforsk byens markeder eller besøg Nationalparken Brijunis safari- og etnologi park.
Vælg mellem 1.055 sommerhuse
Funktionelt indrettet ferielejlighed til 3 personer beliggende i en familieejendom i byen Stinjan.
Funktionelt indrettet ferielejlighed til 3 personer beliggende i en familieejendom i byen Stinjan. I en afstand på kun 50 m er der en legeplads som vil kunne underholde familiens små. Lejligheden ligger i stueplan. Emne nr. 133-CIP575

Mange af strandene i den rolige bugt ved Pula er tildelt det eftertragtede Blå Flag som anerkendelse for rent vand samt fine og tilgængelige strande. Strandene har hver deres fordele, så der er nogen for enhver smag. F.eks. Valkane Strand der er opdelt, så den ene halvdel er sandstrand, hvor familier med små børn kan lege og bade, og den anden halvdel med beton, der gør den velegnet til kørestolsbrugere. På stranden kan der spilles beachvolley, tennis og fodbold, og der udlejes både og vandcykler. Kamenjak Premantura strandene ligger ved en fredet park langs små bugter og øer, og her er der fred og ro. Strandene er velegnede for familier med børn og for de, der bare vil slappe af med en bog i solen og nyde lyden og synet af havet. Dykkere har særligt fine forhold her, og det er nemt at finde fossiler af forstenede skeletter fra bl.a. fisk her. På Ambrela Strand er der brusere og omklædningsrum, og her kan lejes liggestole og parasoller.

Det er også oplagt at udforske det naturskønne område på de afmærkede cykel- eller vandreture. Naturen er uforstyrret og præget af skovområder med høje graner, store granitklipper, fredede parker og bugten, hvor I ved strandene kan gøre holdt og få slukket tørsten og stillet sulten ved et af de mange spisesteder.

Pula by er både præget af Romertiden og den østrig-ungarske periode og kan byde på særdeles spændende sightseeing. Blandt de mest betydningsfulde monumenter er det romerske amfiteater, som er det sjette største og et af de mest velbevarede i verden. Her afholdes jævnligt koncerter, og i den underjordiske del af amfiteatret kan udstillingen ”vinavl og produktion af olivenolie i Istrien under den romerske periode” opleves. Blandt andre spændende seværdigheder er Lille Romansk Teatre, St. Francis Kirke, et kloster fra det 14. årh., et slot fra det 17. årh. samt Istrien historiske museum.

Den særlige stemning og atmosfære, man oplever i lystbådehavne, kan også opleves i Pula, da her er hele tre af slagsen. Byens grøntsagsmarked og fiskemarked samt flere supermarkeder og butikker gør det nemt at proviantere, når man holder ferie i en feriebolig i Pula.

I fortet Verudela i Pula ligger Aquarium Pula med bl.a. tropiske ferskvandsfisk og Adriaterhavets forskellige organismer. Der er mange flere dyr at opleve på Brijuni øerne, hvor nationalparken ligger. Her kan man se mere end 200 dinosaurer fodspor – nogle op til en halv meter lange - samt en safaripark, som Tito grundlagde, da øen var hans personlige paradis fra slutningen af 2. Verdenskrig og indtil hans død. På øen findes også hans museum samt mange romerske ruiner. Brijuni øerne er adskilte fra fastlandet af Fažana kanalen, og sejlturen til parken fra Fažana tager ca. 15 min.

Der tilbydes mange andre spændende sejlture fra Pula. F.eks. til den gamle by Rovinj, hvor de hyggelige snævre gader, små cafeer og butikker frister til en ose- og shoppetur. Turen går videre ind i Limski-fjorden, hvor der er mange sørøvergrotter. Øen Cres er også et oplagt udflugtsmål, bl.a. på grund af det flotte gribbereservat. Det er også muligt at tage med en båd på en dagstur til Venedig.

Leje af sommerhus i Pula med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du altid kan finde og leje et sommerhus i Pula med nøjagtig den beliggenhed, du vil have. Sommerhusudlejning i Pula er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Pula nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Pula - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Pula. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Pula. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Pula hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Pula her
Ferien er den tid på året, alle ser frem til, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Pula, et feriehus i Pula eller en feriebolig i Pula, er der ingen, der har en lavere pris, end vi har. Feline betyder ferie i Pula til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Pula nu!

Vælg mellem 1.055 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2022 juli
Super fint område med kort afstand til gode strande og shopping. Gode områder til gå- og løbetur.
Pula - Pula

Andre artikler

  1. Feriebolig Istrien

    Vidunderlige strande ved azurblåt hav, atmosfærefyldte kystbyer, grotter, flot naturpark samt helt unikke kulturhistoriske attraktioner. Lyder det ikke som et godt oplæg til jeres næste vellykkede ferie sammen?
    Denne dejlige ferielejlighed til 4 personer ligger ved havet i Ravni, som er kendt for sine vidunderlige strande.
  2. Feriebolig Kroatien

    Kroatien er et sandt ferieparadis med den ene fantastiske strand efter den anden ved det smukke blå Adriaterhav. Befolkningen er meget gæstfri, priserne lave, og oplevelserne står i kø. Hvad enten I er til sejlture til store og små ubeboede øer, sørøvergrotter – eller endda Venedig – vandsport, middelalder arkitektur, dinosaurer og skønne uforstyrrede naturparker, ja så finder I det hele her.
    Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun få minutter fra Vrsars maleriske havn, centrum og smukke strande.