Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et privat feriebolig på Zadar. Du kan let finde den helt rigtige feriebolig hos os.
Se ferieboliger på Zadar
Udlejning af privat feriebolig på Zadar Emne nr.: 133-CDZ706
Emne nr. 133-CDZ706

Udlejning af privat feriebolig på Zadar - du får det største udvalg her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af private ferieboliger til leje på Zadar. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til den helt rigtige privat feriebolig på Zadar.

Udlejning af privat feriebolig på Zadar - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Kroatien er i privat eje. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat feriebolig på Zadar.

Når du vælger at leje et privat feriebolig på Zadar hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan uden videre finde de private ferieboliger til leje på Zadar som har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje ferieboligert hos os
 • Der er hundrede procent prisgaranti på alle de ferieboliger, som udlejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi altid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilvælge slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader ferieboligert
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring således at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private ferieboliger til leje på Zadar her

Udlejning af privat feriebolig på Zadar - gratis fordele for dig

Det slet ikke noget at opnå alle disse fordele. Vi lover at der ikke er konkurrerende udlejningsbureauer som tilbyder din foretrukne privat feriebolig på Zadar til en billigere pris end den, du finder hos os.

Udlejning af privat feriebolig på Zadar - Sådan får du de fleste private ferieboliger til leje på Zadar at vælge imellem

Det er populært at holde sommerferie i et privat feriebolig på Zadar, og derfor er ferieboligerne også meget efterspurgte. Jo før du går i gang med at gå på udkig efter et privat feriebolig på Zadar til årets ferie, jo bedre muligheder er der for et finde en feriebolig, som opfylder alle dine krav.

Udlejning af privat feriebolig på Zadar med prisgaranti

Uanset hvilket privat feriebolig på Zadar du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne privat feriebolig på Zadar til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Se private ferieboliger til leje på Zadar her

Udlejning af privat feriebolig på Zadar - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat feriebolig på Zadar, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget let, fungerede flot. Stor imødekommenhed overfor ændringsønsker.

Super god service og gode ferieboliger. Har booket mange gange hos Feline og har været yderst tilfreds hver gang.

Nemt og enkelt at booke - hurtigt svar og fremsendelse af lejekontrakt.

Se ferieboliger på Zadar

Andre artikler om Zadar

 • Feriebolig Zadar

  Zadar har en lang og dramatisk historie bag sig, og fremstår i dag som en særdeles interessant by med mange spændende seværdigheder. Desuden er Zadar omgivet af skønne badestrande ud til det dejlige, azurblå Adriaterhav samt naturskønne nationalparker med mange aktivitetsmuligheder.
  Smukt og praktisk indrettet lejlighed til 2 personer beliggende i stueetagen i byen Zadar.

Andre artikler

 1. Feriebolig Dalmatien

  Dalmatien har indholdet til en vellykket ferie for hele familien. Det er en utrolig smuk region med en spændende fortid. Gå på opdagelse i de fantastiske gamle byer med historiske seværdigheder, og drag på oplevelsesrige udflugter, både til lands og vands, til de skønne nationalparker.
  Dette praktisk indrettede feriehus til 6 personer er beliggende i Omis-Krilo Jesenice, på en lille bakke og har en betagende udsigt over havet og øerne.
 2. Feriebolig Kroatien

  Kroatien er et sandt ferieparadis med den ene fantastiske strand efter den anden ved det smukke blå Adriaterhav. Befolkningen er meget gæstfri, priserne lave, og oplevelserne står i kø. Hvad enten I er til sejlture til store og små ubeboede øer, sørøvergrotter – eller endda Venedig – vandsport, middelalder arkitektur, dinosaurer og skønne uforstyrrede naturparker, ja så finder I det hele her.
  Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun få minutter fra Vrsars maleriske havn, centrum og smukke strande.