Kvarner Bugt har et stort udvalg af helt vidunderlige strande med herligt, turkisblåt badevand. Området har en spændende historie, der afspejler sig i mange typer af seværdigheder og arkitektur.
Vælg mellem 14.260 sommerhuse Destinationer under Kvarner Bugt
3-værelses halvt dobbelthus til 5 personer beliggende i Bregi, 4 km fra Opatija. Til huset hører en dejlig udendørs fælles pool og jacuzzi.
3-værelses halvt dobbelthus til 5 personer beliggende i Bregi, 4 km fra Opatija. Til huset hører en dejlig udendørs fælles pool og jacuzzi. Huset ligger 3,5 km fra supermarked og 4,3 km fra stranden. Emne nr. 310-HR3120.101.1

Kvarner Bugten i den nordlige del af Kroatien strækker sig fra Rikeka i nord og 100 km ned langs kysten til Jablanac. Blandt de mest kendte destinationer i området er øerne Krk og Cres, samt badebyen Opatija og havne- og industribyen Rijeka, der også er Kroatiens tredjestørste.

Byen Opatija har tiltrukket turister siden midten af 1800-tallet, og er dermed det ældste turistområde på den kroatiske Adriaterhavskyst. I centrum af Opatija ligger Slatina stranden, som er omdrejningspunktet for alle store begivenheder i byen, og derfor også en strand med mange faciliteter.
Det samme gør sig gældende for en anden af byens strande, Tomasevac stranden, der er beliggende i nærheden af strandpromenaden i Opatija. Begge strande er let fremkommelige sandstrande med asfalterede afsnit og mulighed for leje af liggestole, parasoller mv.

Opatijas seværdigheder er først og fremmest den 12 km lange promenade – bygget i 1911, samt byens mange smukke og velholdte parker. Den mest kendte af disse er Park Angiolina, som flere gange er blevet kåret som den smukkeste park i Kroatien.

Omkring en times kørsel fra Opatija ligger Ucka Natur Park, der indbyder både til cykel- og vandreture.

Den noget større by Rijeka er beliggende 14 km øst for Opatija. Her har I gode shopping muligheder i byens mange butikker, indkøbscentre samt på de autentiske og livlige markeder, hvor der handles grøntsager og fisk. Besøg også et af Rijekas mange museer, eksempelvis Natural History Museum, Rijeka City Museum eller Astronomical Centre Rijeka. Seværdigheder som Trsat Castle, The Modello Palace og The Governor’s Palace er ligeledes gode udflugtsmål.

En af de største øer i Kvarner Bugt er Krk, der er opdelt sådan, at den frugtbare og beboede del af øen ligger nord for Vrbnick-Punat. Øen gemmer på talrige minder fra forskellige tidsepoker, eksempelvis huler, gravhøje og borge, der så afgjort er et besøg værd.

Vest for Krk ud mod Adriaterhavet ligger øen Cres. Øen er naturskøn og har særdeles lækre strande. Søger man fred og ro og en børnevenlig strand er Valun Strand et godt bud, mens man blandt den lokale befolkning til gengæld anser St. John Strand for at være øens smukkeste. Denne strand ligger nedenfor byen Lubenice, der er placeret ved en stejl klippe. Udsigten fra toppen af klippen hen over sandstranden er fantastisk, og den uspolerede natur her er heldigvis ikke overrendt, idet man kun kan nå frem til St. John Strand enten til fods eller med båd fra Lubenice.

I det hele taget er udvalget af vidunderlige strande og pragtfuldt badevand kæmpe stort i Kvarner Bugt.
Er der små børn med på ferien er stranden Meli ved Ustrine på sydsiden af Cres helt ideel. Meli Strand er også kun tilgængelig til fods eller med båd fra Ustrine, og derfor kan man let få et uforstyrret og hyggeligt ophold her. Den skønne, hvide sandstrand og det lune, lave turkisblå vand sikrer jer helt afgjort feriens bedste strandoplevelse, som er umagen værd at nå frem til . . .

Leje af sommerhus Kvarner Bugt med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Kvarner Bugt med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Kvarner Bugt har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Kvarner Bugt nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Kvarner Bugt - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Kvarner Bugt. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Kvarner Bugt. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Kvarner Bugt hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Kvarner Bugt her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ingen grund til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Kvarner Bugt, et feriehus Kvarner Bugt eller en feriebolig Kvarner Bugt er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Kvarner Bugt til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Kvarner Bugt nu!

Vælg mellem 14.260 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 3 børn 0 husdyr 10 overnatninger 2022 juli
Virkelig dejligt og hyggeligt område.
Crikvenica

Andre artikler

  1. Feriebolig Kroatien

    Kroatien er et sandt ferieparadis med den ene fantastiske strand efter den anden ved det smukke blå Adriaterhav. Befolkningen er meget gæstfri, priserne lave, og oplevelserne står i kø. Hvad enten I er til sejlture til store og små ubeboede øer, sørøvergrotter – eller endda Venedig – vandsport, middelalder arkitektur, dinosaurer og skønne uforstyrrede naturparker, ja så finder I det hele her.
    Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun få minutter fra Vrsars maleriske havn, centrum og smukke strande.