Øen Rab i Kroatien byder på lækkert badevand, optimale muligheder for vandsport samt spændende gastronomi, der er inspireret af både det italienske og græske køkken. På den vestlige side ligger byen Rab – en historisk perle, smuk, velbevaret og særdeles interessant!
Vælg mellem 930 sommerhuse
3-værelses lejlighed på 60 m² til 6 personer beliggende i et smukt flerfamiliehus i bydelen Palit, 2 km fra centrum af Rab.
3-værelses lejlighed på 60 m² til 6 personer beliggende i et smukt flerfamiliehus i bydelen Palit, 2 km fra centrum af Rab. Til lejligheden hører en fælles udendørs swimmingpool og ligger kun 100 m fra havet og 250 fra stranden. Emne nr. 310-HR3700.301.3

Øen Rab i Kroatien har en spændende historie samt en meget speciel natur. Den østlige side af øen er tør og gold mens den vestlige side er ganske frodig. Den store forskel skyldes den ofte hårde vind fra fastlandet og ikke mindst bjergene, der giver vegetationen umulige betingelser for at gro på østsiden.

Rabs højeste punkt hedder Kamenjak, og derfra har I en ubeskrivelig flot udsigt til fastlandet foruden ved nogle af de andre øer i Adriaterhavet.

På den vestlige side af øen Rab ligger byen af samme navn. Rab by er en historisk spændende, velbevaret og utrolig smuk by. Byens vartegn, eller symbol om man vil, er de fire klokketårne, der kan dateres helt tilbage til 1100 tallet, og såvel marinaen, havnepromenaden, byens store torv samt ikke mindst de atmosfærefyldte cafeer gør Rab by til et hyggeligt sted at slentre en tur og bare nyde atmosfæren.

Der findes ikke så mange sandstrande på øen Rab, men området Lopar beliggende kun 12 km fra byen Rab kaldes ”sandparadiset” på grund af sine adskillige dejlige sandstrande i små, fredelige og romantiske bugter. Naturligvis en helt oplagt destination til en skøn dag med solbad, svalende dukkerter og vandpjaskeri – leg og afslapning – kort sagt perfekte rammer for en vellykket ferie for hele familien.

Fra Rab er det oplagt at tage en bådudflugt til en af de nærliggende, naturskønne øer Pag, Cres, Mali Losinj eller Krk. Øen Krk, der er en af de største øer i Kvarner Bugt, er opdelt sådan, at den frugtbare og beboede del af øen ligger nord for Vrbnick-Punat. Øen gemmer på talrige minder fra forskellige tidsepoker, eksempelvis huler, gravhøje og borge, der så afgjort er et besøg værd.
Hvad angår gastronomi er det kroatiske køkken en vidunderlig blanding af påvirkninger fra blandt andet det italienske og græske køkken. Den fantastiske duft af salvie og lavendel, lækre, friske fisk og skaldyr samt en variation af dejlige grøntsager vil friste jer på mange af øens spisesteder.

Ud over en svalende svømmetur indbyder det fristende blå hav omkring Rab til mange former for vandsport som eks. sejlads, dykning, surfing, vand- & jetski og havkajak.

Leje af sommerhus Rab med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Rab med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Rab på den letteste måde. Lej dit sommerhus Rab nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Rab - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Rab. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Rab. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Rab hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Rab her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Rab, et feriehus Rab eller en feriebolig Rab er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Rab til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Rab nu!

Vælg mellem 930 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Kvarner Bugt

    Kvarner Bugt har et stort udvalg af helt vidunderlige strande med herligt, turkisblåt badevand. Området har en spændende historie, der afspejler sig i mange typer af seværdigheder og arkitektur.
    3-værelses halvt dobbelthus til 5 personer beliggende i Bregi, 4 km fra Opatija. Til huset hører en dejlig udendørs fælles pool og jacuzzi.
  2. Feriebolig Kroatien

    Kroatien er et sandt ferieparadis med den ene fantastiske strand efter den anden ved det smukke blå Adriaterhav. Befolkningen er meget gæstfri, priserne lave, og oplevelserne står i kø. Hvad enten I er til sejlture til store og små ubeboede øer, sørøvergrotter – eller endda Venedig – vandsport, middelalder arkitektur, dinosaurer og skønne uforstyrrede naturparker, ja så finder I det hele her.
    Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun få minutter fra Vrsars maleriske havn, centrum og smukke strande.