Trogir er en utrolig spændende by med en lang og dramatisk historie, der gør, byen i dag har mange interessante og fascinerende seværdigheder at byde på, samt en hel bydel repræsenteret på UNESCO’s Verdensarvsliste. Nyd atmosfæren på de livlige markeder i byen og tag en svalende dukkert fra byens dejlige badestrande ud i det azurblå Adriaterhav.
Vælg mellem 142 sommerhuse
Denne moderne indrettede ferielejlighed til 5 personer med tilhørende pool, er helt ideelt til familien med børn. Lejligheden ligger i Trogir.
Denne moderne indrettede ferielejlighed til 5 personer med tilhørende pool, er helt ideelt til familien med børn. Lejligheden ligger i Trogir på den side, hvor øen Ciovo også ligger. Selvom huset ligger nær centrum, er der næsten ingen trafikstøj. Emne nr. 133-CDT575

Den populære turist destination Trogir ligger centralt placeret i området Dalmatien i Kroatien ved Adriaterhavets østlige kyst på en ø mellem fastlandet og øen Ciovo. Trogir er en malerisk by hvis historie går over 2000 år tilbage i tiden. Byens små, hyggelige torve og smalle, brostensbelagte gader emmer af historisk charme og hyggelig atmosfære. Byens geografiske placering har gjort den attraktiv at have herredømmet over, og igennem de foregående 2000 år har Trogir derfor været under skiftende herskere, hvilket i høj grad har bidraget til den kulturelle arv.

Egentlig består Trogir af tre bydele. En bydel beliggende på øen Ciovo, den gamle bydel og fastlandsdelen. Den gamle bydel i Trogir har siden 1997 været på UNESCO’s Verdensarvsliste, og er et af de steder i verden, som har den højeste tæthed af kirker. Bydelen har ud over de mange kirker også smukke bygninger opført i romersk-, renæssance- og barokstil.
Ud over at den gamle bydel i Trogir er en seværdighed i sig selv bør man også besøge Katedral St. Lawrence fra det 13. århundrede samt Fortet Kamerlengo fra det 15. århundrede. Fortet bliver sommeren igennem også anvendt til koncerter og andre former for events.

I bydelen på fastlandet afholdes der lige ved siden af broen et hyggeligt grøntsagsmarked, hvor der på livlig vis handles alle former for grøntsager og frugt samt olivenolie, den lokale snaps Rakija, blomster og souvenirs. Oplev den unikke sydlandske stemning og gør et rigtig feriekøb!

Der er flere dejlige badestrande i Trogir. En af de mest populære er Okrug Strand, Pantan Strand og Medena Strand.

En smuk og oplevelsesrig endagsudflugt kan eksempelvis gå til den lille, romantiske by Skradin (65 km), der så at sige fungerer som indgangsområde til Nationalpark Krka, en hel enestående seværdighed, man kan besøge året rundt. Parken blev grundlagt i 1985 og strækker sig over 109 kvadratkilometer omkring floden Krka. Den smukke natur omkring de flotte og fascinerende vandfald er hjemsted for næsten 900 forskellige plantearter og 220 forskellige dyrearter – her i blandt Europas største flagermuskoloni. I Nationalpark Krka ligger der desuden en historisk landsby.

Tag også en dagstur til vidunderlige Split (30 km) med den specielle, gamle bymidte Diocletians Palads. At besøge paladset er som at gå rundt i et stort, levende museum. Fra klokketårnet er der en helt unik udsigt over Split, og byen er bestemt en oplevelse i sig selv. Gå en tur rundt i de små, snævre gader og kig ind forbi de spændende butikker med lokale råvarer. Split giver et væld af herlige indtryk hvor end I befinder jer. Vil I ud at shoppe, skal I tage til Splits store shoppinggade Marmontova.

Langs den skønne havnepromenade er der livligt fra morgen til aften, og her ligger stribevis af dejlige cafeer og restauranter, hvor I kan sidde og slappe af, mens I nyder stemningen og den smukke udsigt. I havnen ligger de færger side om side, der bringer turister andre rejsende ud til de mange flotte og naturskønne øer i skærgården. Splits mest populære strand er Bačvice, som ligger lidt øst for byen.

Leje af sommerhus i Trogir med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Trogir med netop den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning i Trogir på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Trogir nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Trogir - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Trogir. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Trogir. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Trogir hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Trogir her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Trogir, et feriehus i Trogir eller en feriebolig i Trogir er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Trogir til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Trogir nu!

Vælg mellem 142 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Dalmatien

    Dalmatien har indholdet til en vellykket ferie for hele familien. Det er en utrolig smuk region med en spændende fortid. Gå på opdagelse i de fantastiske gamle byer med historiske seværdigheder, og drag på oplevelsesrige udflugter, både til lands og vands, til de skønne nationalparker.
    Dette praktisk indrettede feriehus til 6 personer er beliggende i Omis-Krilo Jesenice, på en lille bakke og har en betagende udsigt over havet og øerne.
  2. Feriebolig Kroatien

    Kroatien er et sandt ferieparadis med den ene fantastiske strand efter den anden ved det smukke blå Adriaterhav. Befolkningen er meget gæstfri, priserne lave, og oplevelserne står i kø. Hvad enten I er til sejlture til store og små ubeboede øer, sørøvergrotter – eller endda Venedig – vandsport, middelalder arkitektur, dinosaurer og skønne uforstyrrede naturparker, ja så finder I det hele her.
    Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun få minutter fra Vrsars maleriske havn, centrum og smukke strande.