Vidunderlige strande ved azurblåt hav, atmosfærefyldte kystbyer, grotter, flot naturpark samt helt unikke kulturhistoriske attraktioner. Lyder det ikke som et godt oplæg til jeres næste vellykkede ferie sammen?
Vælg mellem 12.721 sommerhuse Destinationer under Istrien
Denne dejlige ferielejlighed til 4 personer ligger ved havet i Ravni, som er kendt for sine vidunderlige strande.
Denne dejlige ferielejlighed til 4 personer ligger ved havet i Ravni, som er kendt for sine vidunderlige strande og som er et populært rejsemål for sejlerfolk og dykkere. Her er det perfekte sted til en familieferie ved havet. Emne nr. 133-CIK295

Istrien er en halvø i den nordvestlige del af Kroatien med en vidunderlig kyststrækning fyldt med idylliske byer som Pula, Rovinj, Poreč og Umag. Istrien er oplagt til badeferie kombineret med kulturhistoriske oplevelser.

I sommersæsonen indbyder Adriaterhavets lune og krystalklare vand altid til en svalende dukkert eller måske dykning og snorkling.
Stranden Bijeca i byen Medulin, 10 km sydøst fra Pula i den sydlige del af Istrien, er en 1 km lang og smuk sandstrand, der på grund af roligt, lavt vand er særdeles populær blandt småbørnsfamilier. På stranden Bijeca findes mange faciliteter, og der er endvidere mulighed for at dyrke forskellige former for vandsportsaktiviteter. Den hyggelige gamle fiskerlandsby Rabac på østsiden af Istrien er omgivet af fire gode strande, hvor af Maslinica siges at være den bedste - døm selv . . .

Smuk og grøn natur samt en stenet kystlinje præger Istrien – og her er Rovinj, som er beliggende midt på vestkysten af Istrien, ingen undtagelse. Der findes flere forskellige strande omkring Rovinj med hver deres fortrin. Helt i top er den 1,5 km lange strandstrækning Villas Rubin Strand med Blå Flag klassifikation og stort set alle tænkelige faciliteter. Stranden er naturskønt beliggende ved feriebyen af samme navn – godt 3 km fra Rovinj.

Byen Rovinj emmer af romantik. Slap af og nyd en gåtur rundt i den gamle bydels små, snævre gader, hvor de til dels slidte, men stadig farverige facader giver en helt særlig atmosfære. Besøg også Rovinjs stolte vartegn katedralen Skt. Euphemia, der har et 60 meter højt klokketårn hvorfra, man har en fantastisk udsigt.

Godt 36 km sydligere ligger endnu en smuk og betagende kystby – Pula. Byen er omkranset af bjerge, har knap 3000 års spændende historie bag sig, og fremstår i dag som en moderne, pulserende universitets- og handelsby og er i øvrigt også den største by i Istrien. Pulas hovedattraktion er et enestående romersk amfiteater, som oprindelig blev anvendt til drabelige gladiatorkampe, men i dag en fredelig og storslået ramme om kulturelle arrangementer.

På spidsen af Premantura halvøen, omkring 12 km syd for Pula, ligger den flotte og interessante naturpark Kap Kamenjak. Parken dækker et areal på 1,5 km gange 10 km, og har på denne strækning ikke mindre end 20 idylliske bugter, der naturligvis er meget populære badesteder i sommersæsonen.
Området er særdeles oplagt til vandre- og cykelture, der således giver jer rig lejlighed til at nyde stedets helt enestående natur, som omfatter mere end 500 forskellige plantearter samt et tilsvarende unikt dyreliv.

Bredine-grotten, 5 km nordøst for middelalderbyen Porec, er en af de omkring 1500 underjordiske grotter, Istrien har. Bredine er et spændende og eventyrligt udflugtsmål, hvor I helt sikkert vil tryllebindes i alle grottens fem kamre, der byder på hver sin exceptionelle, underjordiske fortælling!

Leje af sommerhus Istrien med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Istrien med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning Istrien på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Istrien nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Istrien - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Istrien. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Istrien. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Istrien hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Istrien her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo bestemt ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Istrien, et feriehus Istrien eller en feriebolig Istrien er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Istrien til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Istrien nu!

Vælg mellem 12.721 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2022 juli
Super fint område med kort afstand til gode strande og shopping. Gode områder til gå- og løbetur.
Pula - Pula

Andre artikler

  1. Feriebolig Kroatien

    Kroatien er et sandt ferieparadis med den ene fantastiske strand efter den anden ved det smukke blå Adriaterhav. Befolkningen er meget gæstfri, priserne lave, og oplevelserne står i kø. Hvad enten I er til sejlture til store og små ubeboede øer, sørøvergrotter – eller endda Venedig – vandsport, middelalder arkitektur, dinosaurer og skønne uforstyrrede naturparker, ja så finder I det hele her.
    Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun få minutter fra Vrsars maleriske havn, centrum og smukke strande.