Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i en privat feriebolig i Kroatien. Du kan så let som ingenting finde den helt rigtige feriebolig hos Feline Holidays.
Se ferieboliger i Kroatien Destinationer under Kroatien
Privat udlejning af feriebolig i Kroatien Emne nr.: 133-CIL664
Emne nr. 133-CIL664

Privat udlejning af feriebolig i Kroatien - du får til hver en tid det største udvalg hos os!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af private ferieboliger til leje i Kroatien. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig i Kroatien - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Kroatien er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved at opholde sig i dem med forventningsfulde feriegæster. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje en privat feriebolig i Kroatien.

Når du vælger at leje en privat feriebolig i Kroatien hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de private ferieboliger til leje i Kroatien som har den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi udvalget er størst hos os
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke din foretrukne sommerhus hos os
 • Der er hundrede procent prisgaranti på samtlige ferieboliger, som udlejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før afrejse
 • Du har mulighed for at tilvælge en afbestillingsforsikring sådan at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private ferieboliger til leje i Kroatien her

Privat udlejning af feriebolig i Kroatien - gratis fordele for dig

Det koster dig intet som helst at opnå de mange fordele. Vi lover at der ikke er andre bureauer der kan tilbyde din foretrukne privat feriebolig i Kroatien til en lavere pris end den, du finder hos os.

Privat udlejning af feriebolig i Kroatien - På denne måde får du flest mulige private ferieboliger til leje i Kroatien at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel på private ferieboliger til leje i Kroatien, og af den grund handler det om at være så hurtigt ude, som det overhovedet er muligt.

Privat udlejning af feriebolig i Kroatien med prisgaranti

Uanset hvilken privat feriebolig i Kroatien du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne privat feriebolig i Kroatien til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Se private ferieboliger til leje i Kroatien her

Privat udlejning af feriebolig i Kroatien - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter en privat feriebolig i Kroatien, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Fantastisk hurtig og reel behandling af booking ------- gør det gerne igen :-)

God service, billig pris.

Nem booking. Har tit booket gennem Feline både i DK og udlandet. Altid været i orden!

Se ferieboliger i Kroatien

Andre artikler om Kroatien

 • Feriebolig Kroatien

  Kroatien er et sandt ferieparadis med den ene fantastiske strand efter den anden ved det smukke blå Adriaterhav. Befolkningen er meget gæstfri, priserne lave, og oplevelserne står i kø. Hvad enten I er til sejlture til store og små ubeboede øer, sørøvergrotter – eller endda Venedig – vandsport, middelalder arkitektur, dinosaurer og skønne uforstyrrede naturparker, ja så finder I det hele her.
  Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun få minutter fra Vrsars maleriske havn, centrum og smukke strande.
 • Billig ferie Kroatien

  Leder du efter en billig ferie? Kroatien er svaret. Her får du sydeuropæisk stemning med palmer, krystalklart vand, sol og varme til lavpris. Spørg bare Vibeke Brandt.
  billig ferie kroatien_133-CIK969