Dalmatien har indholdet til en vellykket ferie for hele familien. Det er en utrolig smuk region med en spændende fortid. Gå på opdagelse i de fantastiske gamle byer med historiske seværdigheder, og drag på oplevelsesrige udflugter, både til lands og vands, til de skønne nationalparker.
Vælg mellem 19.432 sommerhuse Destinationer under Dalmatien
Dette praktisk indrettede feriehus til 6 personer er beliggende i Omis-Krilo Jesenice, på en lille bakke og har en betagende udsigt over havet og øerne.
Dette praktisk indrettede feriehus til 6 personer er beliggende i Omis-Krilo Jesenice, på en lille bakke og har en betagende udsigt over havet og øerne. Kun en trafikeret vej adskiller huset fra en stenstrand der kan nås via en fodgængertunnel og trapper. Emne nr. 133-CDM913

Dalmatien omfatter Kroatiens kyststrækning ved Adriaterhavet med tilhørende øer. Helt præcist strækker denne naturskønne region sig fra Tribanj i nord til Konavle i syd. De mest fremtrædende og kendte byer i området er Split, Zadar og Dubrovnik. Området er et kendt og særdeles populært feriemål primært på grund af sin helt fantastisk smukke natur. I Dalmatien kan I finde den ene vidunderlige strand efter den anden. Besøg f.eks. Saharun stranden på øen Dugi. En lavvandet strand beliggende i en smuk bugt, meget velegnet til små børn – halvanden times bådsejlads fra byen Zadar. Ninska Laguna Beach i Nin nær Zadar er en skøn, lang sandstrand med lav vandstand, som giver en behagelig høj havtemperatur. Super ideel for familier med små børn. Også Omiš Rivieraen syd for Split har kilometerlange, vidunderlige sandstrande med et stort udvalg af restauranter, cafeer og butikker i umiddelbar nærhed. I gåafstand fra det historiske centrum af Split ligger Bacvice stranden, som ligeledes er særdeles fremragende til børn fordi man skal omkring 100 meter ud fra strandbredden, før det er muligt at svømme. Dejligt lavt badevand, hvor I sammen med familiens yngste roligt kan hygge jer med leg og vandpjask dagen lang!

På den næsten uendelig lange liste over vidunderlige strande i Dalmatien skal også fremhæves den største strand i Dubrovnik, Uvala Lapad, som er udstyret med ferskvandsbrusere, omklædningskabiner, liggestole, parasoller samt livreddere. Stranden Uvala Lapad er omgivet af oliventræer, fyrretræer samt frodige palmer.

En unik oplevelse fås ved at tage færgen fra Dubrovnik til øen Mljet, en umådelig smuk og næsten uberørt ø, der samtidig også er nationalpark. Mljet byder på uforstyrrede sandstrande ud mod åbent hav - omgivet af dejlige skove. Et perfekt udflugtsmål hvis I gerne vil slappe af og uforstyrret nyde en feriedag i ro og fred.

Omkring 19 kilometer fra Sibenik og direkte ved floden Krka ligger den lille, romantiske by Skradin, som nærmest fungerer som indgangsområde til Nationalpark Krka, en hel enestående seværdighed, der kan besøges året rundt. Parken blev grundlagt i 1985 og strækker sig over 109 kvadratkilometer omkring floden Krka. Den smukke natur omkring de flotte og fascinerende vandfald er hjemsted for næsten 900 forskellige plantearter og 220 forskellige dyrearter – her i blandt Europas største flagermuskoloni. I Nationalpark Krka er også en historisk landsby.

Byen Zadar byder på mange interessante seværdigheder for de historisk interesserede. I den gamle bydel findes både byporte, romerske ruiner, tårne og flotte kirker.

Adriaterhavet indbyder naturligvis til en svalende dukkert, men også til alle former for vandsportsaktiviteter. Ønsker I at være aktive på land er der mange muligheder for vandre- og cykelture i bjergene inklusiv en smuk udsigt over kyststrækningen. Dalmatien er kort fortalt en hel region fyldt med fantastiske ferieoplevelser for både store og små!

Leje af sommerhus Damatien med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Damatien med netop den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning Damatien på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Damatien nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Damatien - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Damatien. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Damatien. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Damatien hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Damatien her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Damatien, et feriehus Damatien eller en feriebolig Damatien er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie Damatien til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Damatien nu!

Vælg mellem 19.432 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Dejligt roligt og pænt område
Vodice - Srima
8 voksne 0 børn 2 husdyr 11 overnatninger 2023 juli
Kedelig by, men lille købmand i nærheden. Fin lille take amay spisested. Bager der kommmer på torvet hver morgen, er et stort plus.
Pirovac
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fine strande i gåafstand (1,4 km) Flere købmænd i kort gåafstand
Split-Sine
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Området ligger i bakket terræn og meget roligt område. De lokale beboer høre man næsten ikke og rigt dyreliv omkring huset. Det eneste negativt: Der var mange bier og insekter pga. varmen og poolen.
Split-Trilj

Andre artikler

  1. Feriebolig Kroatien

    Kroatien er et sandt ferieparadis med den ene fantastiske strand efter den anden ved det smukke blå Adriaterhav. Befolkningen er meget gæstfri, priserne lave, og oplevelserne står i kø. Hvad enten I er til sejlture til store og små ubeboede øer, sørøvergrotter – eller endda Venedig – vandsport, middelalder arkitektur, dinosaurer og skønne uforstyrrede naturparker, ja så finder I det hele her.
    Smagfuldt indrettet ferielejlighed til 4 personer kun få minutter fra Vrsars maleriske havn, centrum og smukke strande.