Artikler

 1. Feriebolig Zadar

  Zadar har en lang og dramatisk historie bag sig, og fremstår i dag som en særdeles interessant by med mange spændende seværdigheder. Desuden er Zadar omgivet af skønne badestrande ud til det dejlige, azurblå Adriaterhav samt naturskønne nationalparker med mange aktivitetsmuligheder.
  Smukt og praktisk indrettet lejlighed til 2 personer beliggende i stueetagen i byen Zadar.
 2. Feriebolig Trogir

  Trogir er en utrolig spændende by med en lang og dramatisk historie, der gør, byen i dag har mange interessante og fascinerende seværdigheder at byde på, samt en hel bydel repræsenteret på UNESCO’s Verdensarvsliste. Nyd atmosfæren på de livlige markeder i byen og tag en svalende dukkert fra byens dejlige badestrande ud i det azurblå Adriaterhav.
  Denne moderne indrettede ferielejlighed til 5 personer med tilhørende pool, er helt ideelt til familien med børn. Lejligheden ligger i Trogir.
 3. Feriebolig Dalmatien

  Dalmatien har indholdet til en vellykket ferie for hele familien. Det er en utrolig smuk region med en spændende fortid. Gå på opdagelse i de fantastiske gamle byer med historiske seværdigheder, og drag på oplevelsesrige udflugter, både til lands og vands, til de skønne nationalparker.
  Dette praktisk indrettede feriehus til 6 personer er beliggende i Omis-Krilo Jesenice, på en lille bakke og har en betagende udsigt over havet og øerne.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier