Artikler

 1. Storbyferie i Paris

  Besøg storbyen Paris, kærlighedens by. Besøg det mondæne shoppingcenter Gallarie Lafayette og bliv betaget af den smukke indretning. Besøg det imponerende bygningsværk Eiffeltårnet og betragt tårnet, som i sin tid skulle være revet ned, inden det blev redet af telekommunikationen. Besøg det enorme og ekstravagante Versailles slot i udkanten af Paris, og lad jer imponerer af dets pomp og pragt.
  Emne nr.: 357-FR-75011-07
 2. Ferielejlighed i Paris

  Hold jeres næste storbyferie i Paris og oplev byens mange seværdigheder. Læg vejen forbi Notre Dame Katedralen, som også har lagt navn til romanen og senere filmen af samme navn. Tag en tur op i Eiffeltårnet og nyd udsigten over Paris. Eller nyd udsigten fra trappen foran Sacré-Coeur kirken på Montmartre. Besøg det kendte Moulin Rouge og overvær et af de stadig flotte shows på stedet.
  Emne nr.: 307-FR1016.820.2
 3. Feriebolig i Paris

  Vil I besøge kærlighedens by, Paris, er der masser af verdensberømte monumenter og seværdigheder I ikke må gå glip af. Besøg Eiffeltårnet, bestig det eller betragt tårnet fra jorden. Se verdens mest kendte maleri Mona Lisa. Tag en slentretur ad den berømte shoppinggade Champs-Elyseés og end ved den berømte triumfbue på Charles de Gaulle Pladsen.
  Emne nr.: 209-FBL08005DYCFHPAC02
 4. Feriebolig Pyrenæerne

  Tag på vandretur i smukke bjerglandskaber, smag på lækre, lokale delikatesser, og besøg nogle af de mange historiske seværdigheder samt idylliske byer, der findes i Pyrenæerne. Gå heller ikke glip af det budgetvenlige shopping mekka Andorra eller de actionprægede attraktioner i Argelès-sur-mer.
  Dette smukt renoverede bondehus til 11 personer ligger for enden af en stille vej i den lillebitte landsby Barules, Mas del Pech med panoramaudsigt over det omgivende landskab.
 5. Feriebolig Normandiet

  Normandiet er en charmerende region – rig på historie og kulturarv og med et væld af fantastiske seværdigheder placeret i en hel enestående skøn natur. Landlig idyl og vilde kyster er sammen med skønne gastronomiske egnsspecialiteter vidunderlige rammer for jeres næste ferie . . .
  Denne lejlighed til 4 personer på første sal strækker sig over to etager og ligger ved fiskerhavnen Grandcamp-Maisy.
 6. Feriebolig Loire Dalen

  Smukke omgivelser og et dejligt mildt klima byder jer velkommen i Loire Dalen. Her finder I en perlerække af vidunderlige slotte, forskelligartede spændende attraktioner, herlige bade steder samt ikke mindst en skøn natur, der indbyder til såvel aktivitet som afslapning.
  Dette imponerende feriehus til 8 personer er placeret på grunden af ejerens smukke slot fra det 19. århundrede med udendørs fælles pool i nærheden af Chinon.
 7. Feriebolig Den Franske Riviera

  Først og fremmest er Den franske Riviera kendt for mondæne feriebyer og lækre strande, men har også meget andet interessant at byde på. Besøg blandt andet smukt beliggende, maleriske middelalderlandsbyer, det store udvalg af kunstmuseer og nogle af de hyggelige markedspladser med autentisk middelhavsstemning.
  Den franske riviera