Hold jeres næste storbyferie i Paris og oplev byens mange seværdigheder. Læg vejen forbi Notre Dame Katedralen, som også har lagt navn til romanen og senere filmen af samme navn. Tag en tur op i Eiffeltårnet og nyd udsigten over Paris. Eller nyd udsigten fra trappen foran Sacré-Coeur kirken på Montmartre. Besøg det kendte Moulin Rouge og overvær et af de stadig flotte shows på stedet.
Vælg mellem 117 sommerhuse
Emne nr.: 307-FR1016.820.2
Emne nr.: 307-FR1016.820.2

Oplevelsesrig ferie i Paris

Med udgangspunkt fra jeres ferielejlighed i Paris området er I klar til at suge den Franske hovedstads mange oplevelser til jer.

Besøg den kendte Notre Dame Katedral der efter næsten 200 års opførelse stod færdig i 1345. Katedralen er blandt de ældste bygninger, I finder i Paris. Kirken har bl.a. rummet kroningen af Napoleon og hans kejserinde. Et besøg inde i Katedralen er bestemt også et must.

Den store katedral rummer et enormt kirkerum og besøges hver dag af mange turister og lokale brugere af katedralen. Hvis ikke I allerede har regnet det ud, så ligger kirken også navn til romanen Klokkeren fra Notre Dame, som senere er blevet til den ikoniske Disney film af samme navn.

Ved leje af ferielejlighed i Paris er I tæt på alle de kendte seværdigheder. Læg vejen forbi det uundgåelige Eiffeltårnet. Det 324 m høje tårn er en af de seværdigheder, I ikke må gå glip af i Paris. Har I stærke ben, kan I gå de 1.665 trappetrin til toppen af tårnet. I kan dog også tage elevatoren og spare benene til andre udflugter i kærlighedens by. Tårnet er opkaldt efter ingeniøren Gustave Eiffel, der stod bag opførslen af Eiffeltårnet.

Læg også vejen op til Montmartre på byens 130 m høje bakketop. Bydelen var tidligere kendt for at være et kunstnermiljø. I dag er det dog i videre udstrækning præget af turister, og kunstnere der laver portrætter af turisterne. På toppen af Montmartre tårner kirken Sacré-Coeur sig op over Paris. Fra trappen foran kirken kan I nyde den smukke udsigt over Paris.

Længere nede af Montmartre finder I det ikoniske Moulin Rouge. Den dag i dag huser stedet stadig imponerende shows og akrobatik. Moulin Rouge var tilbage i tiden kendt som et af de steder, hvor et livligt natteliv spredte sig og hvor lokale valfartede til for at opleve kabareterne. Moulin Rouge er også kendt fra filmen af samme navn.

Vil I havde en privat ferielejlighed i Paris til jeres ferie, så find og book ferielejligheder i Paris området ved Feline Holidays.

Vælg mellem 117 sommerhuse

Andre artikler om Paris

 • Feriebolig Paris

  Frankrigs skønne hovedstad er ikke blot et pragtfuldt rejsemål for enlige og par, men er så afgjort også en dejlig feriedestination for børnefamilier. Paris har et væld af attraktioner og seværdigheder, der tager sig godt ud i børnehøjde. En by fyldt med skønhed og unikke oplevelser!
  Luftfoto af Paris
 • Storbyferie i Paris

  Besøg storbyen Paris, kærlighedens by. Besøg det mondæne shoppingcenter Gallarie Lafayette og bliv betaget af den smukke indretning. Besøg det imponerende bygningsværk Eiffeltårnet og betragt tårnet, som i sin tid skulle være revet ned, inden det blev redet af telekommunikationen. Besøg det enorme og ekstravagante Versailles slot i udkanten af Paris, og lad jer imponerer af dets pomp og pragt.
  Emne nr.: 357-FR-75011-07
 • Feriebolig i Paris

  Vil I besøge kærlighedens by, Paris, er der masser af verdensberømte monumenter og seværdigheder I ikke må gå glip af. Besøg Eiffeltårnet, bestig det eller betragt tårnet fra jorden. Se verdens mest kendte maleri Mona Lisa. Tag en slentretur ad den berømte shoppinggade Champs-Elyseés og end ved den berømte triumfbue på Charles de Gaulle Pladsen.
  Emne nr.: 209-FBL08005DYCFHPAC02

Andre artikler

 1. Feriebolig Frankrig

  Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
  Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark