Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Sydfrankrig. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 6.388 sommerhuse
Leje af et privat sommerhus i Sydfrankrig Emne nr.: 307-FR8725.800.1
Emne nr. 307-FR8725.800.1

Leje af et privat sommerhus i Sydfrankrig - du får altid det største udvalg her på siden!

Hos os finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse til leje i Sydfrankrig. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Leje af et privat sommerhus i Sydfrankrig - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Frankrig er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved at opholde sig i dem med forventningsfulde turister. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus i Sydfrankrig.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Sydfrankrig hos Feline får du stribevis af fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de private sommerhuse til leje i Sydfrankrig som byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke dit foretrukne sommerhus gennem os
 • Der er fuld prisgaranti på alle de sommerhuse, som udlejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Sydfrankrig her

Leje af et privat sommerhus i Sydfrankrig - gratis fordele for dig

Det slet ikke noget at få alle disse fordele. Vi lover at der ikke er andre bureauer som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Sydfrankrig til en billigere pris end den, du finder hos os.

Leje af et privat sommerhus i Sydfrankrig - Sådan får du flest mulige private sommerhuse til leje i Sydfrankrig at vælge imellem

Det er vældig populært at holde sommerferie i et privat sommerhus i Sydfrankrig, og derfor er husene også meget eftertragtede. Jo tidligere du begynder at søge efter et privat sommerhus i Sydfrankrig til familiens ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine behov.

Tips til dejlige oplevelser på ferien

Der er rigtig mange ting at tage sig til i området. En utrolig smuk natur der er dernede.

Dejligt område for vandre- og cykelture i nærområdet med stier langs Canal du Midi til hyggelige småbyer. Ligger centralt for udflugter til Narbonne, Beziers, Narbonne mm.

Området omkring Verdon slugten er pragtfuldt. Her kan man tilbringe adskellige dage.

Leje af et privat sommerhus i Sydfrankrig med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus i Sydfrankrig du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Sydfrankrig til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Se private sommerhuse til leje i Sydfrankrig her

Leje af et privat sommerhus i Sydfrankrig - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Sydfrankrig, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen problemer ved booking af huset. Booket via nettet.

Super fin service. Vi har booket flere gange gennem Feline og har aldrig fået andet end en super god service og behandling :-)

Vælg mellem 6.388 sommerhuse

Andre artikler om Sydfrankrig

 • Feriebolig Sydfrankrig

  Ferie i Sydfrankrig er først og fremmest identisk med helt fantastiske strande, flotte landskaber med charmerende landsbyer og spændende kultur- og naturseværdigheder. Det skønne sydfranske køkken er en klasse for sig, og danner sammen med områdets milde klima optimale betingelser for en dejlig og vellykket ferie for hele familien.
  5-værelses feriehus på 150 m² til 8 personer med udendørs pool beliggende i bydelen de la Vierge Noire, 1,5 km fra havet.

Andre artikler

 1. Feriebolig Frankrig

  Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
  Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark