Besøg storbyen Paris, kærlighedens by. Besøg det mondæne shoppingcenter Gallarie Lafayette og bliv betaget af den smukke indretning. Besøg det imponerende bygningsværk Eiffeltårnet og betragt tårnet, som i sin tid skulle være revet ned, inden det blev redet af telekommunikationen. Besøg det enorme og ekstravagante Versailles slot i udkanten af Paris, og lad jer imponerer af dets pomp og pragt.
Vælg mellem 105 sommerhuse
Emne nr.: 357-FR-75011-07
Emne nr.: 357-FR-75011-07

Det prangende Paris

Hold storbyferie i Paris og oplev kærligheden by helt tæt på. Paris byder på masser af oplevelser og seværdigheder, så her er garanti for en oplevelsesrig ferie.

Er I til shopping, kan I lægge vejen forbi det første Galeries Lafayette. Shoppingcentret byder på flot arkitektur og højt til loftet under kuplen midt i centret. Derudover byder de ikke mindst på shopping inden for alverdens dyre mærker. Stedet er dog et besøg værd, selvom I måske ikke skal shoppe i lige netop dette center.

I udkanten af Paris finder I Versailles slottet. Det enorme slot var fra 1682-1789 residens for den franske konge, som dog måtte flygte fra slottet under den franske revolution. Oprindeligt var et mindre jagtslot opført på stedet, men den unge Kong Ludvig d. 14. lod slottet udvide og opførte enorme ekstra gemakker i perioden 1661-1668. Allerede igen i 1679-1689 lod han slottet udvide yderligere. Her blev sidefløjene bygget og slottet måler herefter hele 576 m i længden. Besøger I slottet kan I besøge den 75 m lange spejlsal, som ligger ud mod haven og forbinder kongens og dronningens gemakker. Spejlenes funktion var, at reflektere lyset fra haven gennem de store vinduer. Det enorme slot er opført i fransk barokstil, lige som haven tilbage i tiden var i gennemført barokstil, hvilket den også er præget af i dag. Besøg slottet og betragt dets enorme størrelse indefra men ikke mindst fra den 7,5 ha store have.

Tilbage i centrum af Paris, må I ikke glemme at lægge vejen forbi et andet imponerende bygningsværk. Nemlig bygningsværket opkaldt efter ingeniøren bag det, Gustave Eiffel, Eiffeltårnet. Det 324 m høje tårn blev bygget i 1887-1888, som indgangsporten til verdensudstillingen i Frankrig i år 1889. Og havde derfor kun tilladelse til at blive stående i 20 år. Inden de 20 år var gået, havde telekommunikationen dog udviklet sig så meget, at man så tårnets kvalifikationer, til videre at fungerer som en del af telekommunikationen, da dens højde gjorde det nemmere at anvende dette.

Book en ferielejlighed til jeres storbyferie til Paris, så er I klar til at udforske kærligheden by.

Storbyferie i Paris med børn

Billig storbyferie i Paris

Vælg mellem 105 sommerhuse

Andre artikler om Paris

 • Feriebolig Paris

  Frankrigs skønne hovedstad er ikke blot et pragtfuldt rejsemål for enlige og par, men er så afgjort også en dejlig feriedestination for børnefamilier. Paris har et væld af attraktioner og seværdigheder, der tager sig godt ud i børnehøjde. En by fyldt med skønhed og unikke oplevelser!
  Luftfoto af Paris
 • Ferielejlighed i Paris

  Hold jeres næste storbyferie i Paris og oplev byens mange seværdigheder. Læg vejen forbi Notre Dame Katedralen, som også har lagt navn til romanen og senere filmen af samme navn. Tag en tur op i Eiffeltårnet og nyd udsigten over Paris. Eller nyd udsigten fra trappen foran Sacré-Coeur kirken på Montmartre. Besøg det kendte Moulin Rouge og overvær et af de stadig flotte shows på stedet.
  Emne nr.: 307-FR1016.820.2
 • Feriebolig i Paris

  Vil I besøge kærlighedens by, Paris, er der masser af verdensberømte monumenter og seværdigheder I ikke må gå glip af. Besøg Eiffeltårnet, bestig det eller betragt tårnet fra jorden. Se verdens mest kendte maleri Mona Lisa. Tag en slentretur ad den berømte shoppinggade Champs-Elyseés og end ved den berømte triumfbue på Charles de Gaulle Pladsen.
  Emne nr.: 209-FBL08005DYCFHPAC02

Andre artikler

 1. Feriebolig Frankrig

  Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
  Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark