En privat feriebolig ved Cote d'Azur er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Se private ferieboliger ved Cote d'Azur
Cote d'azur Emne nr. 257-FR8541.613.1
Emne nr. 257-FR8541.613.1

Leje af en privat feriebolig ved Cote d'Azur - se det største udvalg hos os!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af private ferieboliger til leje ved Cote d'Azur. Døgnet rundt, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Leje af en privat feriebolig ved Cote d'Azur - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Frankrig er i privat eje. Derfor er det reelt kun muligt at leje en privat feriebolig ved Cote d'Azur.

Når du vælger at leje en privat feriebolig ved Cote d'Azur hos Feline får du stribevis af fordele:

 • Du kan uden videre finde de private ferieboliger til leje ved Cote d'Azur der har den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi udvalget er størst hos os
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke din foretrukne sommerhus hos os
 • Der er hundrede procent prisgaranti på alle de ferieboliger, som udlejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før afrejse
 • Du har mulighed for at tilvælge en forsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private ferieboliger til leje ved Cote d'Azur her

Leje af en privat feriebolig ved Cote d'Azur - gratis fordele for dig

Det betaler ikke så som én krone for at få disse fordele. Vi garanterer at der ikke er andre bureauer der udlejer din foretrukne privat feriebolig ved Cote d'Azur til en lavere pris end vores.

Leje af en privat feriebolig ved Cote d'Azur - Sådan får du de fleste private ferieboliger til leje ved Cote d'Azur at vælge mellem

Jo tidligere du går på jagt efter en privat feriebolig ved Cote d'Azur, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Nok så vigtigt er det, at du på denne måde forøger dine muligheder for at leje den privat feriebolig ved Cote d'Azur, som du helst vil have.

Leje af en privat feriebolig ved Cote d'Azur med prisgaranti

Når du har fundet den privat feriebolig ved Cote d'Azur, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne privat feriebolig ved Cote d'Azur til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver indsat direkte på din konto.

Se private ferieboliger til leje ved Cote d'Azur her

Leje af en privat feriebolig ved Cote d'Azur - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter en privat feriebolig ved Cote d'Azur, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Dejligt firma. De har en super god hjemmeside med et bredt og varieret udbud af ferier som er nemme at overskue. Alting går uden problemer :-)

Ingen problemer i forb. med booking. Gik overraskende hurtigt og modtog alle papirer med posten 2 dage efter.

Som at vinde i lotteriet - feline.online-booking.dk - godt, billigt sommerhus lejet på få minutter! Overskuelig hjemmeside med alle nødvendige oplysninger, hurtig og nem at navigere på. Søgekriterierne er så præcise, at det kun tager få minutter at finde det ønskede sommerhus efter beliggenhed, størrelse, indretning - og ikke mindst pris. Bekræftelse på bestilling, lejebevis og faktura lå straks efter på mailen. Ren win-win situation :-) Vi glæder os til ferien!

Se private ferieboliger ved Cote d'Azur

Andre artikler om Den Franske Riviera

 • Feriebolig Den Franske Riviera

  Først og fremmest er Den franske Riviera kendt for mondæne feriebyer og lækre strande, men har også meget andet interessant at byde på. Besøg blandt andet smukt beliggende, maleriske middelalderlandsbyer, det store udvalg af kunstmuseer og nogle af de hyggelige markedspladser med autentisk middelhavsstemning.
  Den franske riviera

Andre artikler

 1. Feriebolig Frankrig

  Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
  Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark