Vil I besøge kærlighedens by, Paris, er der masser af verdensberømte monumenter og seværdigheder I ikke må gå glip af. Besøg Eiffeltårnet, bestig det eller betragt tårnet fra jorden. Se verdens mest kendte maleri Mona Lisa. Tag en slentretur ad den berømte shoppinggade Champs-Elyseés og end ved den berømte triumfbue på Charles de Gaulle Pladsen.
Vælg mellem 61 sommerhuse
Emne nr.: 209-FBL08005DYCFHPAC02
Emne nr.: 209-FBL08005DYCFHPAC02

Kærlighedens by

Med en feriebolig i Paris er I klar til at indtage kærlighedens by og opleve dens mange muligheder. Leje af feriebolig i Paris kan gøres hos Feline Holidays, så er i klar til storbyferie i Paris.

Besøger I Paris er et besøg ved Eiffeltårnet bestemt et must. Er I ikke så glade for højder eller vil I ikke bruge tiden i kærlighedens by på at stå i kø, kan I betragte det 324 m høje tårn fra bunden. Tårnet er opkaldt efter ingeniøren bag bygningen Gustave Eiffel. Tårnet stod færdigt i 1888, men åbnede først officielt i 1989 med besøg af Prinsen af Wales. Herefter havde tårnet kun tilladelse til at blive stående i 20 år, da det oprindeligt var opført som indgangsportal til verdensudstillingen i Paris i 1889. Indenfor de 20 år udviklede telekommunikationen sig dog så meget, at tårnet i stedet blev benyttet til udsending af telekommunikation.

Vil I se det nok mest kendte maleri i verden, skal I lægge vejen forbi Louvre museet. Her hænger det 77*53 cm store maleri af Leonardo da Vinci; Mona Lisa. I må dog ikke forvente, at kunne betragte maleriet i længere tid, da der hver dag er mange besøgende og det er under konstant overvågning af vagter, som sørger for, at horden af mennesker altid er i bevægelse.

Den kendte gade Champs-Elyseés er bestemt også et besøg værd. Gaden er præget af butikker fra bl.a. nogle af verdens dyreste brands. Det er også på denne gade, at vinderen af le Tour de France hvert år kåres, efter at have kørt løbets sidste strækning på netop Champs-Elyseés. Bevæger I jer fra Concorde pladsen ad Champs-Elysseés, kommer I til Triumfbuen. Opførelsen af det 50 m høje monument blev i 1806 igangsat af Napoleon som en hyldest til den franske hær.

Triumfbuen har også været en del af 2. verdenskrig. I 1940 marcherede tyske soldater, grundet sejren over Frankrig, gennem buen. Dette gentog sig, dog med general Charles de Gaulle i spidsen, efter befrielsen fra tyskerne i 1944. Pladsen, hvor på triumfbuen er placeret, er også opkaldt efter netop Charles de Gaulle.

Paris har fantastisk meget at byde på. Om I ønsker at bo i en feriebolig i Paris omegn eller en feriebolig uden for Paris, så find den og book hos Feline Holidays.

Vælg mellem 61 sommerhuse

Andre artikler om Paris

 • Feriebolig Paris

  Frankrigs skønne hovedstad er ikke blot et pragtfuldt rejsemål for enlige og par, men er så afgjort også en dejlig feriedestination for børnefamilier. Paris har et væld af attraktioner og seværdigheder, der tager sig godt ud i børnehøjde. En by fyldt med skønhed og unikke oplevelser!
  Luftfoto af Paris
 • Storbyferie i Paris

  Besøg storbyen Paris, kærlighedens by. Besøg det mondæne shoppingcenter Gallarie Lafayette og bliv betaget af den smukke indretning. Besøg det imponerende bygningsværk Eiffeltårnet og betragt tårnet, som i sin tid skulle være revet ned, inden det blev redet af telekommunikationen. Besøg det enorme og ekstravagante Versailles slot i udkanten af Paris, og lad jer imponerer af dets pomp og pragt.
  Emne nr.: 357-FR-75011-07
 • Ferielejlighed i Paris

  Hold jeres næste storbyferie i Paris og oplev byens mange seværdigheder. Læg vejen forbi Notre Dame Katedralen, som også har lagt navn til romanen og senere filmen af samme navn. Tag en tur op i Eiffeltårnet og nyd udsigten over Paris. Eller nyd udsigten fra trappen foran Sacré-Coeur kirken på Montmartre. Besøg det kendte Moulin Rouge og overvær et af de stadig flotte shows på stedet.
  Emne nr.: 307-FR1016.820.2

Andre artikler

 1. Feriebolig Frankrig

  Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
  Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark