Emne nr.: 160-G4499

Ferietid er familietid. Den hektiske hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer præcis de oplevelser og aktiviteter, I gerne vil have.

Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde præcis det sommerhus, der matcher dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er ovre, og du har fundet præcis det sommerhus, der matcher dine behov, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Et sommerhus giver den ekstra følelse af forkælelse og velvære, når weekenden eller ferien i et sommerhus gerne må være lidt ekstra lækker. Et sommerhus med spa er til hver en tid et godt valg, når det er familiehygge, der står på ønskesedlen.

Feline Holidays har masser af muligheder, når I kigger efter et sommerhus med spa. Find det største udvalg af sommerhuse med spa her!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Turister kan nyde den danske Rivieras fulde skønhed i ferieregion Nordsjælland.

De hedeklædte bakker Heatherhills ved Rågeleje er et fantastisk smukt og afslappende sted at gå tur. Om sommeren går man blandt græssende får til stor fornøjelse for både børn og voksne.

Kulturværftet i Helsingør er et spændende nyt kulturhus med bl.a. Nordsjællands største scene. Her afholdes løbende forskellige udendørs arrangementer, og inden for finder man bl.a. byens biblioket, events og aktiviteter for børn.

Den fortryllende havneby Gilleleje begejstrer med sin lystbådehavn og maritime stemning. Byens højdepunkt er dog et hus, som var begravet under flere lag sand, og som blev bygget omkring år 1536.

Øresundsakvariet er et skønt udflugtsmål for hele familien. I det lille saltvandsakvarium kan de besøgende for et indblik i Øresunds dyre- og planteliv.

Hornbæk sø er et populært udflugtsmål i Nordsjælland. Ved søen er der en naturfitness plads, som inviterer jer til fysisk aktivitet i det fri. Her kan I ikke kun dyrke fitness med også nyde en vidunderlig udsigt.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den laveste pris her på domænet. Som kunde hos Feline Holidays er du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 168 sommerhuse