Emne nr.: 090-13640
Emne nr.: 090-13640

Uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for, kan du roligt se frem til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til dejlige oplevelser i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

Søgningen efter et sommerhus klares nemt og enkelt her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af attraktive sommerhuse. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få gennemført bookingen. Det giver ingen mening at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at andre kommer dig i forkøbet. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Det behøver hverken at være svært eller kompliceret at finde og booke et sommerhus med pool. Du behøver heller ikke at lede på et væld af forskellige portaler, hvor du er nødt til at starte forfra hver gang. Hos Feline Holidays er processen både nem og enkel. Vi har samlet alle sommerhuse på én hjemmeside og gjort det rigtig nemt at søge mellem dem. Det giver dig overblik og sparer dig for bunker af tid - og selve bookingen er også hurtigt overstået.

Der er absolut ingen tvivl om, at I alle vil nyde at der er fri adgang til jeres helt egen pool. Her er tropiske forhold hele året, og udsigten til at muntre sig i vandet virker som en magnet på særligt børn og teenagere.

Det er ikke noget problem at booke dit sommerhus i en periode, der er kortere end en uge. En gang imellem er det rart bare at komme hjemmefra i nogle dage - og her er en miniferie eller en (forlænget) weekend et rigtig godt valg.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det er nemt at komme til Falster, da øen har bro til både Sjælland og Lolland. Øens største by er Nykøbing Falster.

Ta' på en shoppe- og osetur gennem Nykøbing Falsters gader og glæd jer over de fine butikker. Her finder I nemt et minde at tage med hjem fra ferien.

Holder I ferie på Falster, og har I lovet børnene en tur i Tivoli i København, ja så er der ikke langt derind. Ca. halvanden time i bil.

Marielyst er et af de mest populære ferieområder på Falster. Stranden her er en af landets bedste.

Falster og Lolland går nærmest ud i et, og det er nemt at komme til oplevelser begge steder, når man holder ferie på her. En af de unikke oplevelser er en tur med den gamle postbåd på Nakskov Fjord.

Det tager kun halvanden time i bil at komme fra Falster til København, så et hovedstadsbesøg kunne sagtens være en dagudflugt under ferien på Falster.

En skøn udflugt er med damperen til den lille ø Fejø. Øen er et rigtigt frugt-paradis, og når frugttræerne blomster har man ikke lyst til at tage herfra igen. Besøg også den gamle mølle og dens hyggelige café.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til den billigste pris her på hjemmesiden. Som kunde her på portalen bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 150 sommerhuse